CELEBRITIES

Η Βέρα Γουάνγκ μοιράστηκε τα μυστικά νεότητάς της και δεν την πίστεψε κανείς


JTeam

23 Οκτωβρίου 2023

Η Βέρα Γουάνγκ μοιράστηκε τα μυστικά νεότητάς της και δεν την πίστεψε κανείς
@verawang / instagram
«Junk food και δεν στερούμε το αλκοόλ», είπε η Βέρα Γουάνγκ. Σοβαρά τώρα;

Μπορεί να είναι 74 ετών, αλλά αν δεν γνωρίζαμε την ηλικία της Βέρα Γουάνγκ, σίγουρα θα είχαμε πέσει πολύ έξω. Το μικρόσωμο physique της, τα μακριά μαλλιά της και ο μοντέρνος χαρακτήρας της, πέρα από εκκεντρική, την δείχνουν και πολύ νεότερη. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η ίδια απάντησε σε ένα ερώτημα που πιθανώς της κάνουν συνέχεια: Ποιες ρουτίνες ομορφιάς ακολουθεί, και διατηρεί την νεανική όψη της;

Η απάντηση της, λίγο-πολύ, απογοήτευσε. Η ίδια δήλωσε πως δεν στερεί από τον εαυτό της junk food, όπως McDonald's, ούτε και λέει όχι στο αλκοόλ, πόσο μάλλον σε ένα κοκτέιλ βότκας. Εξήγησε μάλιστα ότι συνηθίζει να παραγγέλνει McDonald's κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. Κάθε ημέρα, για δυο εβδομάδες (τονίζουμε). Συμπλήρωσε επίσης, πως τα McDonald's δεν είναι η μόνη «ένοχη» απόλαυσή της, καθώς λατρεύει και τα ντόνατς.


«Λατρεύω τα ντόνατ γεμάτα με κρέμα και επικαλυμμένα με ζάχαρη», είπε η ίδια τονίζοντας την προτίμησή της στη γέμιση βανίλιας. «Μου αρέσει επίσης και το ροζ με sprinkles», πρόσθεσε. Και αφού κατάλαβε πως δεν πείθει και ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο, αποφάσισε να το πάει άλλου.

Τελικά το μυστικό νεότητας της, είναι η σκληρή δουλειά. «Δούλεψα πραγματικά πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι η δουλειά σε κρατάει νέο και σε ερεθίζει». «Συνεχίζω να δουλεύω πολλές ώρες. Έχω μεγαλώσει δύο κόρες. Νομίζω ότι το να είσαι απασχολημένος είναι το καλύτερο “αντίδοτο” στη γήρανση και προσφέρει καλή υγεία».

Και άντε με το τελευταίο να συμφωνήσουμε, οι δραστήριοι άνθρωποι καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να παραμένουν υγιείς και να δείχνουν σχετικά νεότεροι, αλλά για όλα τα παραπάνω θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια προσωπικότητα, η οποία πέρα από το προνόμιο του σωματότυπου που διαθέτει, έχει επίσης και μια διόλου ευκαταφρόνητη οικονομική ευχέρεια που της παρέχει όλα όσα χρειάζεται για να διατηρεί μια νεανική εμφάνιση.

Προφανώς τίποτε από αυτά δεν είναι μεμπτό. Η Βέρα Γουάνγκ, όπως και κάθε άλλη γυναίκα, έχει το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός της και στο πώς επιθυμεί να χειρίζεται την εικόνα της. Αλλά το να ισχυρίζεσαι πως το μυστικό σου για νεανική εμφάνιση είναι να τρως κάθε εβδομάδα (το αγαπημένο, κατά τα άλλα) junk food, να πίνεις αλκοόλ και να δουλεύεις ακατάπαυστα, είναι κάπως ουτοπικό -για να μην πούμε προσβλητικό. Ειδικά όταν επικοινωνείται από μια γυναίκα σε τόσο ισχυρό βήμα, που κάθε της λέξη μπορεί να επηρεάσει σημαντικά άλλες γυναίκες και να τους περάσει τα λάθος μηνύματα.

Γι'΄αυτό και ως χρήστες, αναγνώστες, και θαυμαστές, καλό είναι να φιλτράρουμε καλύτερα τα όσα δηλώνουν οι celebrities. Δεν είναι νέο, άλλωστε, πως αρκετές φορές τα λόγια τους βρίσκονται αρκετά μακριά από την πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.