CELEBRITIES

«Η Σελίν Ντιόν σε αναπηρικό αμαξίδιο» - Η απάντηση της αδερφής της στα fake news


JTeam

24 Οκτωβρίου 2023

«Η Σελίν Ντιόν σε αναπηρικό αμαξίδιο» - Η απάντηση της αδερφής της στα fake news
@celinedion / instagram
H συζήτηση γύρω από την κατάσταση υγείας της Σελίν Ντιόν, μονοπωλεί το διαδίκτυο

H ζωή της Σελίν Ντιόν έχει αλλάξει ριζικά μετά τη διάγνωση της με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, η οποία χαρακτηρίζεται από προοδευτική ακαμψία και δυσκαμψία. Κύριο γνώρισμα του συνδρόμου «Stiff Person» με το οποίο διαγνώστηκε η Ντιόν, είναι η αδυναμία κίνησης, καθώς επηρεάζονται κυρίως οι μύες του κορμού. Η πάθηση συνοδεύεται από σπασμούς, με αποτέλεσμα τις σταδιακές παραμορφώσεις της στάσης, ενώ ο χρόνιος πόνος, η μειωμένη κινητικότητα και η οσφυϊκή υπερλόρδωση είναι μερικά ακόμη συμπτώματα.

Από τότε που η διάσημη ερμηνεύτρια μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, το οποίο την ανάγκασε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της, αλλά και να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα -έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με το πως εξελίσσεται η κατάσταση της.

Αν και η ίδια, δεν έχει πάρει θέση στα όσα γράφονται για την υγεία της, αφού είναι αφοσιωμένη στην βελτίωση των συμπτωμάτων της, -η αδερφή της είναι εκείνη που δίνει κάποιες ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της. Αυτή τη φορά, η Kλοντέτ Ντιόν πήρε θέση στα όσα γράφονται, διαψεύδοντας πως η Σελίν βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι ή πως έχει καρκίνο.

«Γιατί πάνε εκεί; Γιατί λένε ότι είναι σε αναπηρικό καροτσάκι; Γιατί λένε ότι είχε καρκίνο; Γιατί τα βγάζετε όλα αυτά από το μυαλό σας;» αναφέρει αρχικά στον καναδικό ιστότοπο showbizz.net. «Ξέρω ότι πήγε στο Ντένβερ μερικές φορές επειδή υπάρχουν σπουδαίοι ερευνητές εκεί και κάνουμε το σταυρό μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Να της πω ότι την αγαπάμε πολύ και της ευχόμαστε τα καλύτερα», πρόσθεσε.

Επίσης αποκάλυψε ότι η σταρ είναι αισιόδοξη και δηλώνει πως «θα το ξεπεράσουμε, ακούμε όσα μας λένε οι γιατροί και τα κάνουμε με ευλάβεια, γιατί θέλουμε να επιστρέψει». «Έχουμε πάρει μερικά όμορφα μηνύματα αγάπης και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να τα λαμβάνει. Επειδή ξέρω ότι ηθικά, ψυχικά, είναι δυνατή. Δεν έχει κατάθλιψη, το αντίθετο μάλιστα, είναι γεμάτη με τη χαρά της ζωής», καταλήγει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.