CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του, για τον θάνατό του


JTeam

30 Οκτωβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του, για τον θάνατό του
Splash News
Μάθιου Πέρι, ένα από τα έξι «Φιλαράκια», έφυγε από τη ζωή εχθές (29/10) σε ηλικία 54 ετών, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, αφήνοντας ένα μεγάλο «κενό» στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο

Η οικογένειά του Μάθιου Πέρι, έκανε την πρώτη της δήλωση για την απώλεια του ηθοποιού, δηλώνοντας πως είναι «συντετριμμένη».

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος» σημείωσε η οικογένεια του. «Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμάμε τις εκδηλώσεις αγάπης σας».

Πώς βοηθούσε ο Μάθιου Πέρι τους συνανθρώπους του

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ήταν ένας άνθρωπος που δεν «ντράπηκε» ποτέ να μιλήσει για τους εθισμούς και τα «πάθη» του και μ' αυτόν τον τρόπο κατάφερε να βοηθήσει κι άλλους με τα προβλήματά τους.

Το «βήμα» που είχε ως ένας δημοφιλής και καταρτισμένος ηθοποιός, ερμηνεύοντας τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στα «Φιλαράκια» (Friends), ήταν αρκετό για να ευαισθητοποιήσει τόσο τον κόσμο για τις δικές του καταχρήσεις όσο και να στείλει ένα μήνυμα ότι, όταν έρθει η μέρα του θανάτου του, θα προτιμούσε να τον θυμούνται ως ένα άτομο, που βοήθησε τους συνανθρώπους παρά ως ηθοποιό.

Πέρα από τις δεκάδες ομιλίες και τις συνεντεύξεις του σε μεγάλα αμερικάνικα μέσα, όπου συνήθως κυριαρχούσε η συζήτηση για τα «Φιλαράκια» και τις προσωπικές του κόντρες με άλλους ηθοποιούς, ο Μάθιου Πέρι πάντα «έκλεβε» λίγο τηλεοπτικό χώρο και χρόνο, για να αναδείξει τις δικές του πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των εθισμών. Ένα από αυτά ήταν το κέντρο αποκατάστασης στο Μαλιμπού.

Με πληροφορίες από Reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.