CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» προσπαθούν να αποχαιρετήσουν τον Τσάντλερ - Η πρώτη τους δήλωση


JTeam

31 Οκτωβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» προσπαθούν να αποχαιρετήσουν τον Τσάντλερ - Η πρώτη τους δήλωση
@friends/instagram
Η κοινή ανακοίνωση από τους 5 ηθοποιούς και φίλους του Μάθιου Πέρι

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ εξέδωσαν την πρώτη τους ανακοίνωση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι το Σάββατο, σε ηλικία 54 ετών. Στην κοινή δήλωσή τους, τα «Φιλαράκια» τονίζουν ότι ήταν μια οικογένεια με τον Μάθιου Πέρι, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά που έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο.

«Είμαστε τόσο απόλυτα συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί συμπρωταγωνιστές. Είμαστε οικογένεια», επισημαίνουν στην κοινή τους δήλωσή. «Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε χρόνο για να πενθήσουμε και να διαχειριστούμε αυτή την ανυπολόγιστη απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όταν θα είμαστε σε θέση». «Για την ώρα, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάτι, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο», καταλήγουν.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, στο Λος Άντζελες. Η νεκροψία θα καθορίσει τα αίτια του θανάτου του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, δήλωσε ο Σκοτ Γουίλιαμς, επικεφαλής του τμήματος της αστυνομίας που διερευνά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Οι δημιουργοί της σειράς «Τα Φιλαράκια», Μάρτα Κάουφμαν και Ντέβιντ Κρέιν, μαζί με τον παραγωγό Κέβιν Μπράιτ εξέδωσαν επίσης κοινή ανακοίνωση την Κυριακή για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

«Ακόμη φαίνεται αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως νιώθουμε ευλογημένοι που ήταν κομμάτι της ζωής μας. Ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο. Είναι κλισέ ότι ένας ηθοποιός κάνει δικό του τον ρόλο, αλλά στην περίπτωση του Μάθιου, δεν υπάρχουν πιο αληθινές λέξεις», ανέφεραν. «Από την ημέρα που τον είδαμε για πρώτη φορά να ενσαρκώνει τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ, δεν υπήρχε κανένας άλλος για εμάς. Θα λατρεύουμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έφερε σε κάθε στιγμή, όχι απλά στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή. Ήταν πάντα το πιο αστείο άτομο στο δωμάτιο. Πάνω από αυτό, ήταν ο πιο γλυκός, με μια δοτική και ανιδιοτελή καρδιά. Στέλνουμε όλη την αγάπη μας στην οικογένεια και τους φίλους του».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.