CELEBRITIES

Μπρουκ Σιλντς: Αποκάλυψε ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ την έσωσε από επιληπτική κρίση


JTeam

2 Νοεμβρίου 2023

Μπρουκ Σιλντς: Αποκάλυψε ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ την έσωσε από επιληπτική κρίση
Η Μπρουκ Σιλντς προχώρησε σε μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε 

Η ηθοποιός, Μπρουκ Σιλντς, εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της ότι λίγο πριν την πρεμιέρα του «One Woman Show» υπέστη επιληπτική κρίση.

Όπως αποκάλυψε, όλα έγιναν στις 7 Σεπτεμβρίου 2023 στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της κρίσης, από το εστιατόριο (στο οποίο βρισκόταν) προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με σύζυγό της προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της, ωστόσο εκείνος δεν αποκρίθηκε. Έτσι, o Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν τελικά εκείνος που της κράτησε το χέρι μέχρι να βρεθεί στο νοσοκομείο.

«Με πλησιάζουν δύο γυναίκες. Δεν τις γνωρίζω. Ξαφνικά, όλα αρχίζουν να γίνονται μαύρα», είπε η ηθοποιός. «Τότε τα χέρια μου αφήνονται ελεύθερα στο πλάι και πέφτω με το κεφάλι στον τοίχο. Αρχίζω να παθαίνω μια μεγάλη κρίση. Έχω αφρό στο στόμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι προσπαθώ να καταπιώ τη γλώσσα μου».

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να με φορτώνουν σε ένα ασθενοφόρο. Έχω οξυγόνο. Και ο Μπράντλεϊ Κούπερ κάθεται δίπλα μου και μου κρατάει το χέρι», συνέχισε η ηθοποιός. «Δεν μπορούσα να βγάλω λέξη. Αλλά σκέφτηκα μέσα μου, "Έτσι πρέπει να είναι ο θάνατος" […] Κοιτάζω το χέρι μου, κοιτάζω το χέρι του Μπράντλεϊ Κούπερ στο χέρι μου και σκέφτομαι: "Αυτό είναι παράξενο και σουρεαλιστικό"».

Σύμφωνα με την ίδια, η κρίση προκλήθηκε από το χαμηλό νάτριο και επειδή ήπιε πολύ νερό.

«Ήπια τόσο πολύ νερό με αποτέλεσμα να πνιγώ», δήλωσε η Μπρουκ Σιλντς. «Και αν δεν έχεις αρκετό νάτριο στο αίμα ή στο σώμα σου, μπορεί να πάθεις κρίση. Ο λόγος που ήπια τόσο πολύ νερό ήταν επειδή ένιωθα μία έντονη αφυδάτωση, την οποία δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή πώς να αντιμετωπίσω διαφορετικά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.