CELEBRITIES

Ο Τζέικομπ Ελόρντι αποκάλυψε ότι έτρωγε «ένα κιλό μπέικον την ημέρα» για να υποδυθεί τον Έλβις στην ταινία «Priscilla»


Ερασμία Αρβανιτά

6 Νοεμβρίου 2023

Ο Τζέικομπ Ελόρντι αποκάλυψε ότι έτρωγε «ένα κιλό μπέικον την ημέρα» για να υποδυθεί τον Έλβις στην ταινία «Priscilla»
SplashNews
Μόλις μάθαμε μία βασική πληροφορία

Το ότι Τζέικομπ Ελόρντι ενσαρκώνει τον βασιλιά της Rock n Roll, Έλβις Πρίσλεϊ, στη βιογραφική ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα, το γνωρίζαμε. Το ότι η Κέιλι Σπέινι υποδύεται την Πρισίλα Πρίσλεϊ, επίσης το γνωρίζαμε. Τώρα όμως, μάθαμε και κάτι καινούργιο. Δηλαδή, όσα εκμυστηρεύτηκε η ίδια η Πρισίλα στους ηθοποιούς τόσο για τον ίδιο τον Έλβις όσο και για τη σχέση τους.

Μιλώντας στο «Around the Table» του ΕW, Κόπολα, Ελόρντι και Σπέινι προχώρησαν σε μία άκρως διασκεδαστική συζήτηση, ρίχνοντας «φως» σε πολλές «κρυμμένες» λεπτομέρειες.

«Η Πρισίλα μας είπε ότι στον Έλβις άρεσε πολύ το καμένο μπέικον», αποκάλυψε αρχικά η Κόπολα. «Εγώ έτρωγα κατά μέσο όρο περίπου ένα κιλό μπέικον την ημέρα», πρόσθεσε γελώντας ο Ελόρντι. «Δεν είναι και τόσο εμφανές γιατί είμαι αρκετά ψηλός».

Στη συνέχεια, η Κόπολα αποκάλυψε ότι πήρε για πρώτη φορά στα χέρια της τα απομνημονεύματα του Πρίσλεϊ «Elvis & Me» κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της πανδημίας, και βρέθηκε γοητευμένη από την ειλικρίνεια της Πρισίλα.

«Ξαφνιάστηκα πραγματικά γιατί συνειδητοποίησα πόσο λίγα γνωρίζουμε γι' αυτήν», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Εντυπωσιάστηκα πραγματικά με το πώς αποκαλύπτει πώς ήταν η ζωή τους».

Οι Κόπολα, Ελόρντι και Σπέινι είχαν επίσης πρόσβαση σε φωτογραφίες του Έλβις, οι οποίες, όπως λένε, τους βοήθησαν να κατανοήσουν τους πραγματικούς ανθρώπους που ενσαρκώνουν στην ταινία. Ήταν σαν να ανακάλυψαν όλα όσα κρυβόντουσαν πίσω από το Graceland, την έπαυλη του Έλβις.

«Πιθανότατα το πιο χρήσιμο κομμάτι ήταν να προσπαθήσουμε να βρούμε πού βρίσκεται το πραγματικό πρόσωπο μέσα όσα ξέραμε», εξήγησε ο Ελόρντι. «Είχαμε την ελευθερία να πάμε σε ένα μέρος (το Graceland) όπου δεν ήταν τόσο καλά καταγεγραμμένο, να δούμε πίσω από κλειστές πόρτες», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η η Σπέινι τόνισε: «Είναι χάρισμα ως ηθοποιός να μπορείς να μπεις σε ένα σκηνικό που είναι τόσο συναρπαστικό και όπου κι αν στρίψεις υπάρχει κάτι πραγματικό».

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία Priscilla είναι μια βιογραφική ταινία που βασίζεται στα απομνημονεύματά της Πρισίλα Πρίσλεϊ «Elvis and Me» του 1985. Η ταινία εξιστορεί το φλερτ της με τον Έλβις Πρίσλεϊ, το οποίο ξεκίνησε το 1959.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.