CELEBRITIES

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Εκδικητική και περιφρονητική» για τον Έλβις Πρίσλεϊ η ταινία Priscilla - Οι αποκαλύψεις μετά τον θάνατό της


JTeam

3 Νοεμβρίου 2023

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Εκδικητική και περιφρονητική» για τον Έλβις Πρίσλεϊ η ταινία Priscilla - Οι αποκαλύψεις μετά τον θάνατό της
Splash News
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε εκφράσει τα συναισθήματά της για το σενάριο της βιογραφικής ταινίας «Priscilla» που βασίζεται στα απομνημονεύματά της Πρισίλα Πρίσλεϊ

Ως «σοκαριστικά εκδικητικό και περιφρονητικό» περιέγραψε το σενάριο της βιογραφικής ταινίας Priscilla της Σοφία Κόπολα, η κόρη της Πρισίλα και του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί. Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτουν μηνύματα που ήρθαν στην κατοχή του Variety, μήνες μετά τον θάνατό της.

Η ταινία Priscilla είναι μια βιογραφική ταινία που βασίζεται στα απομνημονεύματά της Πρισίλα Πρίσλεϊ «Elvis and Me» του 1985. Η ταινία εξιστορεί το φλερτ της με τον Έλβις Πρίσλεϊ, το οποίο ξεκίνησε το 1959.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, είχε εκφράσει τα συναισθήματά της για την ταινία με τη σκηνοθέτιδα. Η ίδια της είχε ζητήσει να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο απεικόνιζε τον πατέρα της, καθώς τον παρουσίαζε ως «αρπακτικό».

«Ο πατέρας μου εμφανίζεται μόνο ως αρπακτικό και εκμεταλλευτής. Ως κόρη του, δεν διαβάζω και δεν βλέπω τίποτα από τον πατέρα μου σε αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν το διαβάζω και δεν βλέπω την προοπτική της μητέρας μου για τον πατέρα μου. Το διαβάζω και βλέπω τη δική σας σοκαριστικά εκδικητική και περιφρονητική μεριά και δεν καταλαβαίνω γιατί. Θα αναγκαστώ να πω ανοιχτά πώς αισθάνομαι για την ταινία και να στραφώ δημοσίως εναντίον σας, αλλά και εναντίον της μητέρας μου», φέρεται να έγραψε η Πρίσλεϊ σε ένα από τα δύο email που ήρθαν στη δημοσιότητα.

«Ανησυχώ ότι η μητέρα μου δεν συνειδητοποιεί τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί ο Έλβις όταν βγει αυτή η ταινία. Αισθάνομαι το χρέος να προστατεύσω τη μητέρα μου, η οποία έχει περάσει όλη της τη ζωή εξυψώνοντας την κληρονομιά του πατέρα μου, και πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις πίσω από αυτή την ταινία ή το αποτέλεσμα που θα έχει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Πρισίλα Πρίσλεϊ δήλωσε ότι ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει μια ταινία για τη ζωή της, αλλά εξήρε τη δουλειά και την έρευνα της Κόπολα.

Κληθείς από το Variety να σχολιάσει τα μηνύματα, ο εκπρόσωπος της Κόπολα ανέφερε: «Ελπίζω ότι όταν δείτε την τελική ταινία θα νιώσετε διαφορετικά και θα καταλάβετε ότι προσέχω πολύ να τιμήσω τη μητέρα σας, ενώ παράλληλα παρουσιάζω τον πατέρα σας με ευαισθησία αλλά και πολυπλοκότητα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.