CELEBRITIES

O Χάρι Στάιλς μάλλον κουρεύτηκε και αυτές είναι οι (καθόλου ψύχραιμες) αντιδράσεις του κόσμου


JTeam

8 Νοεμβρίου 2023

O Χάρι Στάιλς μάλλον κουρεύτηκε και αυτές είναι οι (καθόλου ψύχραιμες) αντιδράσεις του κόσμου
Splash News
Θρήνος στο TikTok, θρήνος και στο X

Ο Χάρι Στάιλς κουρεύτηκε και, απ’ ό,τι φαίνεται, κανείς δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μία φωτογραφία του από τη συναυλία των U2 στη Σφαίρα του Λας Βέγκας έγινε viral – μαζί της, οι καθόλου ψύχραιμες αντιδράσεις του κόσμου των social και το hashtag #Baldrry.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Χάρι Στάιλς που όλοι αγαπήσαμε, ήταν η πλούσια χαίτη του. Τώρα, μάλλον έκανε buzzcut – μάλλον, διότι η εικόνα είναι θολή και σκοτεινή. Τα έκοψε, πάντως, αυτό είναι σίγουρο.

Τα memes είναι πιο ενδιαφέροντα από το ίδιο το νέο. Θρηνεί το X, θρηνεί και το TikTok. «Ο Χάρι Στάιλς είναι καραφλός», γράφουν κι ανεβάζουν βίντεο που κλαίνε.

@haylor_4ever 1989 vault tracks really putting him through the ringer. Im mourning serverely #harrystyles #harrystylesbald @HSHQ ♬ original sound - 🫧🪩🍒
@butthatsmyopinion I’ve seen the internet go through the 5 stages of grief from this picture #harrystyles #harrystyleshairstyles #harrystylesbuzz #harrystylesbuzzcut #buzzcut ♬ Golden - Harry Styles
@heatheremilee @Abigail #harryisbald #harrystyles #bald #baldisbeautiful ♬ As It Was - Harry Styles

Θα πούμε, ωστόσο, ότι το ίντερνετ ήταν εξίσου ψύχραιμο και την εποχή που κουρεύτηκε και ο Νταμιάνο των Maneskin. Ίσως απλώς ο κόσμος να μη θέλει τα buzzcut.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.