CELEBRITIES

Μπέλα Χαντίντ: Οι φήμες πως ο Dior την αντικατέστησε με μοντέλο από το Ισραήλ και το viral hashtag #BoycottDior


JTeam

8 Νοεμβρίου 2023

Μπέλα Χαντίντ: Οι φήμες πως ο Dior την αντικατέστησε με μοντέλο από το Ισραήλ και το viral hashtag #BoycottDior
Το μοντέλο δεν έχει σταματήσει να ζητά την παύση των πυρών στη Γάζα

Ο Dior έχει πρόβλημα. Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral το hashtag #BoycottDior και, αν ισχύουν οι φήμες, ίσως του αξίζει. Λέγεται πως ο δημοφιλής οίκος αντικατέστησε την Μπέλα Χαντίντ, η οποία έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη (από την πλευρά του πατέρα της) με το ισραηλινό μοντέλο Μέι Τάγκερ, στην τελευταία του διαφημιστική καμπάνια. Όπως είναι επόμενο, το ίντερνετ αντέδρασε.

Η Μπέλα Χαντίντ μιλά συχνά υπέρ της Παλαιστίνης, κατακρίνει το Ισραήλ για τη στάση του και ζητά την κατάπαυση των πυρών στη Γάζα. Επίσης, είναι το πρόσωπο του Dior Beauty από το 2016. Το θέμα είναι ότι τώρα, στο βίντεο του αρώματος La Collection Privee, το οποίο ανήκει στη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του brand, δεν βλέπουμε την ίδια, αλλά τη Μέι Τάγκερ.

Η είδηση έγινε γνωστή από το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Yeni Şafak English και αργότερα επιβεβαιώθηκε από ισραηλινή εφημερίδα. Έτσι ξεκίνησε το διαδικτυακό κίνημα #BoycottDior, καθώς πολλοί κατάλαβαν ότι, με την κίνηση αυτή, ο Dior έδειξε ξεκάθαρα ότι στηρίζει την Παλαιστίνη. Στο X, τονίζουν επίσης ότι o οίκος εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Τζόνι Ντεπ, παρά τα όσα έγιναν γνωστά στη δίκη με την Άμπερ Χερντ.

Ο Dior, από την πλευρά του, δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση, ακόμη.

Η Μπέλα Χαντίντ δεν σταματά να υπερασπίζεται την Παλαιστίνη, παρά τις απειλές που έχει δεχθεί για τη ζωή της. Σε ανάρτησή της, μάλιστα, έχει αναφερθεί στους ανθρώπους που υποφέρουν και ζήτησε παγκόσμια αλληλεγγύη απέναντι στον λαό της πατρίδας της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.