CELEBRITIES

Αν Χάθαγουεϊ: Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, μου έλεγαν ότι δεν θα είχα δουλειά μετά τα 35


JTeam

14 Νοεμβρίου 2023

Αν Χάθαγουεϊ: Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, μου έλεγαν ότι δεν θα είχα δουλειά μετά τα 35
Splash News
H ηθοποιός πίστευε ότι η καριέρα της θα τελείωνε, επειδή της έλεγαν πως το Χόλιγουντ είχε όριο ηλικίας

Η Αν Χάθαγουεϊ πίστευε ότι η καριέρα της θα τελείωνε σύντομα – όχι επειδή είχε κάποιο προαίσθημα, αλλά επειδή της το είχαν πει. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Porter Magazine, μίλησε για την καριέρα της που διαρκεί δεκαετίες, και αποκάλυψε ότι από νωρίς προσπάθησαν να της κόψουν τα φτερά.

«Όταν ξεκίνησα, ήμουν παιδί και με είχαν προειδοποιήσει πως η καριέρα μου θα κατέρρεε στα 35 μου, κάτι που ξέρω ότι έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες», είπε. «Αυτό που ξεκίνησε εκείνη την εποχή και ωρίμασε, είναι ότι πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες δουλεύουν για περισσότερο καιρό, και πιστεύω ότι είναι φανταστικό».

Τόνισε, βέβαια, ότι υπάρχει πολύς χώρος για πρόοδο.

«Προφανώς και αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να βγούμε να πανηγυρίσουμε – κάποιος μου το είπε τις προάλλες: “Υπάρχουν τόσα για να είμαστε περήφανοι, και τόσα να διορθώσουμε”».

Η Αν Χάθαγουεϊ έκανε, επίσης, μία αναδρομή στην καριέρα της και μίλησε για ταινίες που παραμένουν διαχρονικές. Από το Brokeback Mountain και το Interstellar, μέχρι το Princess Diaries και το Devil Wears Prada, μπορείς να ταυτιστείς με τους ρόλους της σ’ όποια γενιά κι αν ανήκεις.

«Είναι πολύ γλυκό, το να ξέρεις ότι έχεις μπει στη ζωή κάποιου», δήλωσε. «Δεν μπορώ να περιγράψω την τιμή του να ξέρω πως έχω υπάρξει κομμάτι στιγμών που ο κόσμος ήθελε παρηγοριά. Ενθουσιάζομαι στ’ αλήθεια που το ταξίδι μου με έχει συνδέσει έτσι με τους ανθρώπους. Το λατρεύω όταν τα projects έχουν ζωή πέρα απ’ την αρχική τους διαδρομή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.