CELEBRITIES

Η Μπριζίτ Μακρόν εξομολογείται γιατί περίμενε 10 χρόνια για να παντρευτεί τον Εμανουέλ


JTeam

18 Νοεμβρίου 2023

Η Μπριζίτ Μακρόν εξομολογείται γιατί περίμενε 10 χρόνια για να παντρευτεί τον Εμανουέλ
Getty Images
Όσα είπε σε συνέντευξή της

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Paris Match που έγινε όπως ήταν λογικό και επόμενο hot θέμα συζήτησης στον πλανήτη.

Αιτία η αναφορά στους ενδοιασμούς που είχε να προχωρήσει στην επισημοποίηση του δεσμού της με τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της, Εμανουέλ Μακρόν αλλά και η περιγραφή της στιγμής που αποφάσισε να τραβήξει ένα μεγάλο Χ σε όλα όσα την βασάνιζαν και να κάνει τελικά το μεγάλο βήμα.

Συγκεκριμένα η ίδια εξομολογήθηκε ότι ανέβαλε τον γάμο της με τον Μακρόν σχεδόν για μια δεκαετία επειδή φοβόταν ότι θα κατρέστρεφε τη ζωή των παιδιών της -αυτά έχουν σήμερα την ίδια περίπου ηλικία με τον 45χρονο αγαπημένο της, ο γιος της είναι τρία χρόνια μεγαλύτερός του και οι κόρες της, 46 και 39.

Πως άρχισαν όλα

Ο Μακρόν ήταν μόλις 15 ετών όταν ερωτεύτηκε την Μπριζίτ. Εκείνη τότε ήταν 40 ετών, παντρεμένη. Την είδε και την ξεχώρισε όταν δίδασκε θέατρο στο καθολικό του σχολείο στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία -στο ίδιο πήγαινε και η κόρη της, η οποία ήταν συμμαθήτριά του. .

Το ειδύλλιό τους σκανδάλισε την επαρχία, τα νέα έφτασαν και στους γονείς του Μακρόν, οι οποίοι αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και έτσι τον έστειλαν να φοιτήσει σε άλλο σχολείο στο Παρίσι. Δεν την ξέχασε όμως ποτέ.

Τότε η Μπριζίτ προσπαθούσε να σκεφτεί λογικά την όλη κατάσταση και έλεγε στον εαυτό της ότι σίγουρα στο Παρίσι θα γνωρίσει κάποιο κορίτσι στην ηλικία του και όλα θα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο.

Το σενάριο όμως, στη δική τους ταινία τους ήθελε μαζί. Παραιτήθηκε από τη δουλειά της όμως ακόμα δίσταζε γιατί σκεφτόταν τα παιδιά της. «Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», είπε στη συνέντευξή της.

Στην πορεία τόνισε πως δεν ήξερε τι θα έλεγαν οι γονείς της για τον γάμο της, αναφέρθηκε στα πειράγματα των αδερφών της αλλά και στα κουτσομπολιά που ακούγονταν, τα οποία δεν την σταμάτησαν από το να τον παντρευτεί το 2007.

«Πάντοτε τον θαύμαζα»

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής της μίλησε για την καθημερινότητά τους και αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζει να το κάνει δημόσια. Αν και είναι πια 16 χρόνια παντρεμένοι, αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ Μακρόν δεν σταματά στιγμή να την εκπλήσσει. «Είχα πολλούς έξυπνους μαθητές στην καριέρα του και κανένας δεν είχε τις δικές του ικανότητες. Πάντοτε τον θαύμαζα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους ζουν στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η ίδια του ετοιμάζει πρωινό και κάποιες φορές δείπνο. Όταν εκείνος φεύγει για τη δουλειά του εκείνη ασχολείται με μια σειρά από φιλανθρωπικά projects που έχουν να κάνουν κυρίως με την εκπαίδευση.

Τέλος, σε άλλο μέρος της συνέντευξής της τόνισε πως τόσα χρόνια έχει συνηθίσει στην κριτική και δεν την ενοχλούν καθόλου τα σχόλια, ακόμα και αυτά που αφορούν στο ντύσιμό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.