CELEBRITIES

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι ένα βήμα από την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους


Μάγκυ Πετροπούλου

25 Νοεμβρίου 2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι ένα βήμα από την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους
Splash News
Τέλος καλό, ολα καλά

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Αυτό υποστήριξαν πηγές από το περιβάλλον τους που μίλησαν στο ΤΜΖ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το πρώην ζευγάρι δεν κρατάει πια καμία κακία.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική, απόρροια της στάσης του ηθοποιού, ο οποίος δεν παραβίασε το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει.

Τώρα, οι δικηγόροι των δύο πλευρών εργάζονται για να διευθετήσουν την απόφαση που αναμένεται, αν δεν προκύψουν προβλήματα, σε λίγο καιρό.

Οι δυο τους πάντως για την ιστορία ακολουθήθηκαν και πάλι στο Instagram και κάνουν ότι μπορούν για να έχουν μια υγιή σχέση και επικοινωνία.

Ο χωρισμός που έγινε πρώτο θέμα

Έζησαν μαζί για έξι χρόνια και ήταν λίγους μήνες μόνο παντρεμένοι -14 για την ακρίβεια.

Την αρχή του τέλους έκανε ο Σαμ Άσγκαρι, o οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Αύγουστο, κάνοντας λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές ανάμεσα τους».

Παράλληλα ζητούσε από την τραγουδίστρια να του δώσει χρήματα για συζυγική υποστήριξη και να καλύψει επίσης και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Και εννοείται πως κυκλοφόρησαν και πολλές φήμες, όπως για παράδειγμα πως ο Σαμ την εκβίαζε πως αν δεν ικανοποιούσε τις επιθυμίες του θα έβγαζε στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της ή πως η η Σπίαρς τον είχε απατήσει με υπάλληλο του σπιτιού τους.

Ό,τι κι αν έγινε πάντως αργά ή γρήγορα θα βγει στο φως... Τίποτα εξάλλου δεν μένει για πάντα κρυφό στην Παραμυθούπολη του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.