CELEBRITIES

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει τελειώσει με τους άντρες: «Δεν θέλω να ακούω κανέναν να αναπνέει δίπλα μου»


JTeam

27 Νοεμβρίου 2023

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει τελειώσει με τους άντρες: «Δεν θέλω να ακούω κανέναν να αναπνέει δίπλα μου»
To μοντέλο βαρέθηκε και είμαστε μαζί του

Η Λίντα Εβαντζελίστα κουράστηκε με τους άντρες, βαρέθηκε, δεν θέλει άλλο. Όχι απλώς έχει χρόνια να βγει ραντεβού, αλλά δήλωσε στους Sunday Times πως δεν ενδιαφέρεται καν να γνωρίσει νέα άτομα.

«Δεν θέλω να ξανακοιμηθώ με κανέναν. Δεν θέλω να ακούω κανέναν να αναπνέει (δίπλα μου)», είπε.

Όπως αποκάλυψε, η τελευταία φορά που βγήκε ήταν «σίγουρα πριν το Cool-Sculpting», δηλαδή τη θεραπεία κρυολιπόλυσης που έκανε από τον Αύγουστο του ’15 ως τον Φεβρουάριο του ’16.

Η Λίντα Εβαντζελίστα δοκίμασε να ζήσει και ως παντρεμένη – δεν λειτούργησε. Παντρεύτηκε τον Ζεράλ Μαρί, πρώην διευθυντή του γαλλικού παραρτήματος του πρακτορείο μοντέλων Elite, πίσω στο 1987, όταν εκείνη ήταν 22 κι αυτός 37. Χώρισαν σχεδόν έξι χρόνια μετά.

«Δεν είχα ιδέα. Καμία ιδέα πως θα έπρεπε να υπάρχει κάτι που να αξίζει την αγάπη σου, για να ερωτευτείς», είπε σχετικά.

Στη σειρά της Apple TV+, The Super Models, που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για σωματική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Δήλωσε ότι ένιωσε αρκετά δυνατή ώστε να μιλήσει ανοιχτά για όσα βίωσε, έπειτα από τις καταγγελίες δεκάδων μοντέλων για βιασμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον του.

Μιλώντας στους Sunday Times, η Εβαντζελίστα εξήγησε ότι δεν είχε μοιραστεί με κανέναν όσα ζούσε, την εποχή που συνέβαιναν, καθώς φοβόταν. Δεν ξέρει αν γνώριζε κανείς. Είπε, επίσης, ότι ξόδεψε τα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ για να «ξεφύγει από τον γάμο», καθώς «σήμαινε τα πάντα» για εκείνη.

Η Λίντα Εβαντζελίστα δεν είναι η μόνη σελέμπριτι που δηλώνει ανοιχτά ότι η υπομονή της έχει εξαντληθεί, όσον αφορά στον γάμο και το dating.

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ έχει δηλώσει: «Δεν θέλω κανέναν σπίτι μου. Δεν με νοιάζει τόσο. Είμαι πολύ καλύτερα μόνη μου. Μπορώ να περνάω όσο χρόνο θέλω με κάποιον, αλλά δεν με νοιάζει να είμαι με κάποιον για πάντα ή να ζήσω μαζί του».

Η Νταϊάν Κίτον είπε το 2019, ότι είχε να βγει ραντεβού 35 χρόνια (39 σήμερα). «Έχω πολλούς φίλους, αλλά κανέναν σύντροφο. Όχι ματς-μουτς».

Η Κιμ Κατράλ, που έχει σχέση εδώ και επτά χρόνια, τονίζει πως «Πλέον, δεν θέλω να βρίσκομαι σε μία κατάσταση που δεν με κάνει να περνάω καλά. Τώρα, θέλω να μπορώ να διαλέγω με ποιον περνάω τον χρόνο μου, προσωπικά και επαγγελματικά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.