CELEBRITIES

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Ιρίνα Σάικ πήγαν γήπεδο και το μετέτρεψαν σε πασαρέλα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Νοεμβρίου 2023

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Ιρίνα Σάικ πήγαν γήπεδο και το μετέτρεψαν σε πασαρέλα
Instagram/irinashayk
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Ιρίνα Σάικ φόρεσαν τα «καλά« τους και βγήκαν βόλτα στο γήπεδο

Δύο διάσημα μοντέλα αποφάσισαν να πάνε στο γήπεδο και να το μετατρέψουν στην προσωπική τους πασαρέλα. Ο λόγος για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την Ιρίνα Σάικ, οι οποίες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαν στον αγώνα των New York Knicks και των Miami Heat στο Madison Square Garden.

Όσοι κατάφεραν να δουν ολόκληρο των αγώνα, συγχαρητήρια. Τα μοντέλα καθόντουσαν στην πρώτη σειρά -προφανώς- με looks που κομπλιμένταραν το ένα το άλλο. Η EmRata διάλεξε να φορέσει έναν χρωματικό συνδυασμό, που σπάει τους παλιούς, κλασικούς κανόνες. Καφέ twin set με cardigan και bra top, σεταρισμένο με ένα baggy μαύρο παντελόνι. Οι μαύρες μπότες της με το χρυσό τακούνι έδιναν την glam πινελιά, όπως και τα χρυσά κοσμήματά της.

Η Ιρίνα αποφάσισε να φορέσει ένα lingerie φόρεμα σε λευκό με μαύρη δαντέλα και knee-high μαύρες δερμάτινες μπότες. Το μαύρο puffer jacket της «κατέβαζε» το εφέ από το γυαλιστερό φόρεμα όσο έπρεπε, ενώ οι ασημένιοι τεράστιοι κρίκοι μας άρεσαν πολύ.

Εσύ όταν πας στο γήπεδο κάνεις την πασαρέλα σου;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.