CELEBRITIES

Η Κίκι Πάλμερ δεν ήξερε τι σημαίνει μισογυνισμός μέχρι που τον έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο


Τόνια Τζάφερη

29 Νοεμβρίου 2023

Η Κίκι Πάλμερ δεν ήξερε τι σημαίνει μισογυνισμός μέχρι που τον έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο
Όσα δήλωσε η Κίκι Πάλμερ σε πρόσφατο prodcast, μετά τις εξελίξεις που αφορούν την προσωπική της ζωή

Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο να μπλέξεις με τον λάθος άνθρωπο, να νιώσεις συναισθήματα για εκείνον, να υποστείς άσχημες συμπεριφορές επειδή δεν θέλεις να τον εγκαταλείψεις, και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσεις πως αυτή η κατάσταση πέρα από τοξική είναι και επικίνδυνη.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Κίκι Πάλμερ, η οποία παίρνει ως αφορμή τα δικά της βιώματα, προκειμένου να αφυπνίσει νεαρά κορίτσια και γυναίκες, σχετικά με τοξικούς συντρόφους. Και μιλώντας για τοξικούς, εννοούμε κυρίως μισογύνηδες. Νάρκισσσους άνδρες, οι οποίοι θεωρούν πως μπορούν να επιβληθούν, να κάνουν οτιδήποτε επιθυμούν εις βάρος άλλων, να χειριστούν, να κακοποιήσουν συναισθηματικά και σωματικά, ακόμη και να δολοφονήσουν. Το έχουμε δει άλλωστε να συμβαίνει ξανά και ξανά.

Mέσα από ένα πρόσφατο podcast, η διάσημη τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, και συγκεκριμένα στα περιοριστικά μέτρα που έκανε στον πρώην της πλέον σύντροφο της, Ντάριους Τζάκσον.

Η ίδια μίλησε για την «απότομη αφύπνιση» που βίωσε, δηλαδή την απότομη επιστροφή στην πραγματικότητα, σχετικά με το ποιον άνθρωπο έχει δίπλα της. Για αρχή αναφέρθηκε στην δική της οικογένεια, εξηγώντας πως ο πατέρας της είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τη μητέρα της, και επομένως το παράδειγμα που είχε πάρει από το σπίτι της, θεωρούσε πως είναι και εκείνο που επικρατεί γενικότερα.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι, όπου η μαμά μου μπορούσε να μιλήσει για τις ανάγκες και τις επιθυμίες της, και ο πατέρας μου μπορούσε να τη σεβαστεί. Να την στηρίξει σε αυτές (τις επιθυμίες)», είπε αρχικά η ίδια.

«Οπότε, όταν και εγώ ξεκίνησα τη δική μου οικογένεια, δυστυχώς διαπίστωσα πως δεν ισχύει το ίδιο. Δεν σέβονται όλοι (οι άνδρες) τις γυναίκες τους, με τον τρόπο που ο δικός μου πατέρας σέβεται την οικογένεια του, και την μητέρα μου. Και αυτό ήταν ένα πολύ "απότομο ξύπνημα"».

Jenny.Gr
@keke

Να σημειωθεί πως ο πρώην σύντροφος της Κίκι Πάλμερ έχει ασκήσει συναισθηματική και σωματική βία, με κάμερες να έχουν καταγράψει κακοποιητικά περιστατικά εις βάρος της, και την ίδια να προχωρά σε περιοριστικά μέτρα και να ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, όπου η Πάλμερ αναφέρεται στον μισογύνη Ντάριους Τζάκσον. Ο ίδιος δεν είχε ντραπεί να σχολιάσει δημόσια στο Twitter, την εμφάνιση της και να κρίνει το πως είχε ντυθεί όντας πλέον μητέρα. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλια του, αναγκάστηκε να τα σβήσει, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Jenny.Gr
@keke

Πέρα από την συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση για το πως π.χ. πρέπει να φέρεται ή να ντύνεται η Πάλμερ ως μητέρα, ο Τζάκσον σε ένα από τα στιγμιότυπα που η τραγουδίστρια περιέγραψε και καταγράφηκε σε κάμερα, την πιάνει από το λαιμό και την πετάει με βία στον καναπέ.

Την επόμενη ημέρα η τραγουδίστρια ζήτησε τα περιοριστικά μέτρα και έφυγε από το σπίτι στο οποίο διέμενε μαζί με τον λίγων μηνών γιο της, στην Καλιφόρνια. Μεταξύ άλλων, η μητέρα της τραγουδίστρια δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της κόρης της, όταν εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τον Ντάριους Τζάκσον. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε και έβγαινε το 2021, ενώ λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή και ο γιος τους.

Δυστυχώς ο Ντάριους Τζάκσον, δεν θα είναι το τελευταίο παράδειγμα τοξικού συντρόφου και μισογύνη, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να μιλήσουμε και να αγγίξουμε γυναίκες και νεαρά κορίτσια, σχετικά με τέτοιες συμπεριφορές, προκειμένου να μην εμπλακούν ή να ανεχτούν τοξικές και χειριστικές σχέσεις στη ζωή τους, εξαιτίας του φύλου τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.