CELEBRITIES

Η Κίκι Πάλμερ έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της: «Μπήκε σπίτι μου, με απείλησε, μου όρμηξε και με χτύπησε»


JTeam

10 Νοεμβρίου 2023

Η Κίκι Πάλμερ έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της: «Μπήκε σπίτι μου, με απείλησε, μου όρμηξε και με χτύπησε»
Splash News
Η Πάλμερ υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε σωματικά και συναισθηματικά καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους

H Κίκι Πάλμερ έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της, Ντάριους Τζάκσον, και διεκδικεί την αποκλειστική κηδεμονία του μόλις 8 μηνών γιου τους, Λέοντις.

Η Πάλμερ κατηγόρησε τον Τζάκσον για κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση, κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους. Σε έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο, μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει πλάνα από κάμερα ασφαλείας που τον δείχνουν «να εισβάλλει στον χώρο μου χωρίς να έχω γνώση ή να έχω δώσει συγκατάθεση». Πρόσθεσε ότι «με απείλησε» και στη συνέχεια «όρμηξε για να με πιάσει από τον λαιμό, με χτύπησε, με πέταξε στον καναπέ και έκλεψε το κινητό μου».

Έπειτα, έκανε λόγο «για πολλά περιστατικά σωματικής βίας». Ανάμεσά τους, «η καταστροφή της προσωπικής μου περιουσίας, η οποία περιλαμβάνει ημερολόγια και γυαλιά ηλίου με συνταγή γιατρού».

«Πέταξε πράγματά μου στον δρόμο, πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου για να μη με αφήσει να φύγω, με χτύπησε μπροστά στον γιο μας, είπε ψέματα στον γιο μας για εμένα, απείλησε να αυτοκτονήσει με όπλο, αν τον χώριζα, με παρενόχλησε – με κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά και με άλλους τρόπους».

Όπως δήλωσε η Πάλμερ, η σχέση της με τον Τζάκσον τελείωσε οριστικά στις αρχές του Οκτώβρη, «κυρίως λόγω της σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης που υπέστην».

Τον Ιούλιο, ο Τζάκσον της είχε κάνει shaming στο Χ για τα ρούχα της. «Αυτό το outfit, ωστόσο… Είσαι μάνα», είχε γράψει. Μετά τον χαμό που δικαίως έγινε στα social, εκείνος προσπάθησε να υπερασπιστεί τη γνώμη του.

«Ζούμε σε μία γενιά που ο άντρας της οικογένειας δεν θέλει να δείχνει τα οπίσθιά της η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, για να αρέσει στους άλλους, για να του πουν ότι είναι hater. Αυτή είναι η οικογένειά μου και η εικόνα μου προς τα έξω. Έχω standards και ηθική», έγραψε. Ε, και μετά διέγραψε τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κι άργησε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.