CELEBRITIES

JLo: «Οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Δεν υπάρχουν όρια για μένα»


Ερασμία Αρβανιτά

1 Δεκεμβρίου 2023

JLo: «Οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Δεν υπάρχουν όρια για μένα»
Instagram/ Jennifer Lopez
«Όσο μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις»

Η Τζένιφερ Λόπεζ απολαμβάνει την ομορφιά του να μεγαλώνει. Για την ίδια, μέσα από αυτή τη διαδικασία οι άνθρωποι αποκτούν μια σοφία, που είναι ελκυστική σωματικά και ψυχικά. «Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Γίνονται πιο μορφωμένες και πιο πλούσιες σε χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά, όχι μόνο σωματικά, αλλά και εσωτερικά, η ομορφιά που αποκτάς καθώς μεγαλώνεις, η σοφία που αποκτάς», είπε η JLo συνέντευξή της για το «Women in Hollywood» του Elle.

Η σούπερσταρ εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι τα πρότυπα στο Hollywood αλλάζουν και οι γυναίκες νιώθουν πολύτιμες, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους. «Όσο μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις. Η ιδέα του "δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά πολύτιμο στο να παρακολουθείς μια γυναίκα άνω των 30", είναι τόσο γελοία. Είναι το αντίθετο του σωστού. Απλώς με κάνει να γελάω», συνέχισε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει για όσο θέλω»

Χωρίς να παραλείψει το γεγονός ότι οι βασικές της αξίες τη δίδαξαν να μην τα παρατάει ποτέ και πάντα να συνεχίζει, η Τζένιφερ Λόπεζ είπε: «Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει για όσο θέλω. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η ηλικία. Μπορεί να είναι τα 70, μπορεί να είναι τα 80, μπορεί να είναι τα 90, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει για μένα αν το θέλω, και θέλω να το δημιουργήσω».

«Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία μου. Να μην αφήσω ποτέ κανέναν να με βάλει σε ένα κουτί εξαιτίας του πού γεννήθηκα, από πού είμαι, τι ηλικία έχω, οτιδήποτε τέτοιο. Αυτά τα όρια δεν υπάρχουν για μένα».

Αναφερόμενη στο επόμενο πρότζεκτ της, η JLo σημείωσε πως είναι ανοιχτή στο να δοκιμάσει οτιδήποτε διαφορετικό και καινούργιο. «Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Το να σκηνοθετήσω τη δική μου ταινία κάποια στιγμή είναι μια πιθανότητα», είπε, αποκαλύπτοντας ότι «της έχουν γίνει προτάσεις να σκηνοθετήσει μερικά πράγματα», αλλά αναγκάστηκε να αρνηθεί «λόγω χρονικών περιορισμών».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.