CELEBRITIES

Η Σερ θέλει να γυρίσει τον χρόνο πίσω: «Θα έδινα τα πάντα για να ξαναγίνω 70 ετών»


JTeam

30 Νοεμβρίου 2023

Η Σερ θέλει να γυρίσει τον χρόνο πίσω: «Θα έδινα τα πάντα για να ξαναγίνω 70 ετών»
Η Σερ δυσκολεύεται να αποδεχτεί το ότι μεγαλώνει

Ο χρόνος και η Σερ δεν είναι και τόσο φίλοι από ό,τι φαίνεται. Σε νέα συνέντευξή της στην εκπομπή Today, με αφορμή την 25η επέτειο του τραγουδιού της «Believe», αποκάλυψε πως θα έδινε τα πάντα για να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να γίνει ξανά 70 ετών.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Χάρι Σμιθ, για το πόσο «καταπληκτικό» είναι το γεγονός ότι το τραγούδι της «Believe» έχει συμπληρώσει ένα τέταρτο του αιώνα, η Σερ απάντησε γελώντας: «Δεν είναι τόσο καταπληκτικό, εντάξει; Με τσαντίζει!». Ο Σμιθ, συνεχίζοντας, τη ρώτησε:«Δηλαδή εσύ και η ηλικία, δεν είστε φίλοι;». Η Σερ, απάντησε κατηγορηματικά «όχι». «Τη μητέρα μου δεν την πείραζε, αλλά εμένα με πειράζει. Το σιχαίνομαι... Θα έδινα τα πάντα για να γινόμουν ξανά 70 ετών», τόνισε.

@todayshow #Cher talks about her iconic song “Believe” turning 25 years old, and her thoughts on aging and entering her 70s. #TODAYShow ♬ original sound - TODAY Show

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μουσικός μιλάει για το θέμα της γήρανσης. Τον Σεπτέμβριο, η Σερ παραδέχθηκε στην πρωινή εκπομπή Good Morning Britain ότι «δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει σε λίγα χρόνια 80 ετών» ενώ αποκάλυψε τι δεν θα κάνει όσο μεγαλώνει.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 χρονών, νωρίτερα απ' ό,τι θα ήθελα», παραδέχθηκε η Σερ και πρόσθεσε: «Θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω μακριά μαλλιά. Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι φανταστικά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.