CELEBRITIES

Δέκα χρόνια χωρίς τον Πολ Γουόκερ -Το άγνωστο βίντεο της κόρης του, Μίντοου


Μάγκυ Πετροπούλου

3 Δεκεμβρίου 2023

Δέκα χρόνια χωρίς τον Πολ Γουόκερ -Το άγνωστο βίντεο της κόρης του, Μίντοου
instagram
Ό,τι πιο ωραίο και συγκινητικό θα δεις σήμερα

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν από τον τραγικό θάνατο του Πολ Γουόκερ σε τροχαίο που του κόστισε τη ζωή.

Ο ηθοποιός που ανέβηκε στον αφρό της διασημότητας μέσα από τις ταινίες δράσεις, «Fast and Furious», έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια όταν το αμάξι του τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από μια σφοδρή σύγκρουση στην Καλιφόρνια.

Η 25χρονη πλέον κόρη του, Μίντοου Γουόκερ, τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου πατέρα της με ένα τρυφερό throwback βίντεο από μια έκπληξη που είχε κάνει στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του.

Το κλιπ ξεκινά με τη Μίντοου να φωνάζει «γεια» καθώς ο μπαμπάς της ανοίγει την πόρτα και εκείνος μόλις καταλαβαίνει ότι η κόρη του είναι μπροστά του, χαμογελάει αμήχανα και πέφτει πάνω σε ένα κρεβάτι.

Αφού η Μίντοου του λέει «Χρόνια Πολλά», εκείνος την παίρνει αγκαλιά και της απαντάει: «Μόλις με τρόμαξες. Τι κάνεις; Ω, φίλε».

Δες το βίντεο παρακάτω:

Η κόρη του διαπρέπει στο χώρο του μόντελινγκ και έχει περπατήσει στις πασαρέλες των διασημότερων σχεδιαστών του πλανήτη, ενώ έχει γίνει και το πρόσωπο σε πολλές καμπάνιές τους.

Τελευταία της συμμετοχή το catwalk στον Balenciaga:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.