CELEBRITIES

Ο Μαρκ Ράφαλο εξυμνεί την Έμα Στόουν: «Είναι ένα ταλέντο που γεννιέται μία φορά»


Ερασμία Αρβανιτά

8 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μαρκ Ράφαλο εξυμνεί την Έμα Στόουν: «Είναι ένα ταλέντο που γεννιέται μία φορά»
Getty Images
Για τον Μαρκ Ράφαλο, όλα όσα έζησε στο «Poor Things» ήταν «σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λάνθιμο και την υπόλοιπη ομάδα του «Poor Things», αλλά και για το μεγάλο ταλέντο της Έμμα Στόουν, μίλησε η Μαρκ Ράφαλο στην πρεμιέρα της ταινίας στην πόλη της Νέας Υόρκης την Τετάρτη. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο PEOPLΕ, ο συμπρωταγωνιστής της Έμμα Στόουν ανέφερε ότι όλο αυτό που έζησε ήταν «σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ο ίδιος, τίμησε την ερμηνεία της ηθοποιού στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, αποκαλώντας την «ένα ταλέντο που γεννιέται μία φορά». «Είναι τόσο παιχνιδιάρα», είπε ο ηθοποιός. «Θέλω να πω, είναι ίσως μία από τις πιο τολμηρές γυναικείες ερμηνείες των τελευταίων δεκαετιών, κατά μία έννοια. Είναι η ατρόμητη συμπεριφορά που έχει και η παρουσία της ως ηθοποιός. Είναι ακριβώς εκεί. Ό,τι κι αν κάνεις, σε ακολουθεί. Και είναι ένα μεγάλο ταλέντο».

Στην ταινία, η Στόουν υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μια γυναίκα που βρίσκεται σε ένα ταξίδι αφύπνισης αφού υποβάλλεται σε ένα πείραμα από τον τρελό επιστήμονα Γκόντγουιν Μπάξτερ τον οποίο υποδύεται ο Γουίλεμ Νταφόε. Από την πλευρά του, ο Ράφαλο υποδύεται τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, έναν διεφθαρμένο δικηγόρο με τον οποίο η Μπέλα φεύγει για να εξερευνήσει τον κόσμο.

Αναφερόμενος στο πώς προετοιμάστηκαν εκείνος και η Στόουν για τις κοινές στιγμές τους, ο Ράφαλο εκμυστηρεύτηκε πως «ξεκίνησε με περίπου τρεις εβδομάδες πρόβας, οι οποίες ήταν απλά θεατρικά παιχνίδια. Πειράγματα και χαζομάρες μεταξύ μας. Αυτό μας έδωσε έκανε να νιώσουμε ασφάλεια και να διασκεδάσουμε». «Ήταν πραγματικά μια πρόκληση το να μπορούμε να είμαστε τολμηροί και ασφαλείς μεταξύ μας, όσο τρελές κι αν γινόντουσαν οι σκηνές με σεξ. Και είχαμε τον Γιώργο μαζί μας όλη την ώρα και μετά υπήρχε και αυτό το απίστευτο σενάριο, που πραγματικά τα εκθέτει όλα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο».

Η Έμμα Στόουν δήλωσε από την πλευρά της ότι το «Poor Things» είναι μια «πολύ, πολύ αστεία ταινία», σημειώνοντας ότι ήθελε να υποδυθεί την Μπέλα επειδή «ένιωθε κάτι σαν αποδοχή του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, να είσαι ελεύθερη, να φοβάσαι και να είσαι ταυτόχρονα γενναία. Αρχίζει να καταλαβαίνει τον κόσμο. Όσο πιο αυτόνομη γίνεται, τόσο πιο πολύ φαίνεται να προκαλούνται οι άντρες από τη δύναμή της».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.