CELEBRITIES

Ο Μαρκ Ράφαλο αποθεώνει τον Γιώργο Λάνθιμο στα social media


Μάγκυ Πετροπούλου

9 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μαρκ Ράφαλο αποθεώνει τον Γιώργο Λάνθιμο στα social media
Instagram
Το ευχαριστώ και οι φωτογραφίες που ανέβασε

Ναι, είμαι φουλ υπερήφανη -σίγουρα και εσύ που με διαβάζεις τώρα- που ο δικός μας, Γιώργος Λάνθιμος μονοπωλεί φέτος το ενδιαφέρον όλων με το νέο του δημιούργημα, «Poor Things» που ανυπομονώ να προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες και να τρέξω να το δω.

Έγινε ο πρώτος Ελληνας σκηνοθέτης μετά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο που κέρδισε τον «Χρυσό Λέοντα» στη Βενετία και ήδη έχει κερδίσει όλους τους κριτικούς -ναι, τους πιο έγκριτους και... σκληροπυρηνικούς - για την ταινία του με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν αφού τα σχόλιά τους είναι διθυραμβικά.

Τις εντυπώσεις όμως κλέβει, σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα- και ο εξαιρετικός ηθοποιός, Μαρκ Ράφαλο, ο οποίος επίσης παίζει στην ταινία, όπου με μια ανάρτησή του στα social media αποθεώνει το νέο εγχείρημα του Γιώργου Λάνθιμου.

«Ευχαριστώ τον Γιώργο και την Έμμα που δημιούργησαν έναν κόσμο από μόνο του και τον γέμισαν με τους πιο άγριους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες που υποδύονται όλοι οι σπουδαίοι και καταπληκτικοί συνεργάτες μου στο καστ. Είναι μια ταινία που είναι αστεία και άγρια και άτακτη και εξωφρενική, όλα μαζί. Ανυπομονώ να τη δείτε όλοι σας στους κινηματογράφους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ανάρτησή του μάλιστα αυτή συνόδευσε και με αρκετές φωτογραφίες -μερικές τις βλέπεις παρακάτω:

Jenny.Gr
instagram
Jenny.Gr
instagram
Jenny.Gr
instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.