CELEBRITIES

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τίνα Κουνάκεϊ κάνουν ένα διάλειμμα από τον χειμώνα και πάνε Καραϊβική για ηλιοθεραπεία


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2023

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τίνα Κουνάκεϊ κάνουν ένα διάλειμμα από τον χειμώνα και πάνε Καραϊβική για ηλιοθεραπεία
IG @tinakunakey
Tα δυο διάσημα μοντέλα, ταξίδεψαν μέχρι την Καραϊβική για ένα σύντομο break από την χιονισμένη Νέα Υόρκη

Πρόκειται για δυο από τις πιο εντυπωσιακές, διάσημες, επιτυχημένες και πανέμορφες γυναίκες παγκοσμίως. Η φιλία τους μέχρι σήμερα, ήταν άγνωστη, ωστόσο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Τίνα Κουνάκεϊ, μας κρατούσαν μια ευχάριστη έκπληξη. Οι δυο τους έκαναν μια σύντομη απόδραση στην Καραϊβική, όπου απόλαυσαν θάλασσα, ήλιο και βουτιές. Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν ούτε οι φωτογραφίες, τις οποίες όχι μόνο δημοσίευσαν, αλλά γρήγορα έγιναν viral.

Jenny.Gr
IG @tinakunakey

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τίνα Κουνάκεϊ ποζάρουν άλλοτε αγκαλιά και άλλοτε ξαπλωμένες στην άμμο, δίνοντας μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα του διαδικτύου. Τόσο η Έμιλι, όσο και η Κουνάκεϊ, απολαμβάνουν τις στιγμές τους και την παρέα τους, ενώ υποθέτουμε πως οι πρόσφατοι χωρισμοί τους, τις έχουν φέρει και πιο κοντά. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρχει και μια αμοιβαία έλξη ανάμεσα τους.

Jenny.Gr
IG @tinakunakey

Η Ραταϊκόφσκι έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στο δύσκολο διαζύγιο της, αλλά και στην ανάγκη της να εμπνεύσει νεαρά κορίτσια και γυναίκες, να φεύγουν από τοξικές και κακοποιητικές σχέσεις.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν υπάρχει ανοιχτή και μεγάλη συζήτηση γύρω από τους χωρισμούς και τους πρώτους γάμους που αποτυγχάνουν. Έχω διαβάσει πολλή τέχνη σχετικά με διαζύγια, αλλά όλα έχουν την τάση να καταλήγουν σε έναν χωρισμό, όταν τα παιδιά θα είναι πια μεγάλα. Υπάρχει τόσο στίγμα γύρω από τις νεαρές γυναίκες που αποφασίζουν να χωρίσουν και αυτό πρέπει να αλλάξει», είχε δήλωσε σε συνέντευξη της το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας.

Πρόσφατα χωρισμένη είναι και η Τίνα Κουνάκεϊ, η οποία αποτελούσε με τον Βενσάν Κασέλ, ένα iconic ζευγάρι του διαδικτύου (όσο αφορά τουλάχιστον τις λήψεις και τις εικόνες που δημοσίευαν). Τον Απρίλιο του 2023, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι φήμες πως το ζευγάρι χωρίζει, ενώ ήταν παντρεμένοι από το 2018.

Κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της σχέσης τους, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Τίνα Κουνάκεϊ, ένιωθε πολύ πληγωμένη. Από την άλλη ο Βενσάν Κασέλ, βρήκε μια σωσίας της, για να την ξεπεράσει, αφού η νέα του σχέση θυμίζει σε πολλά την Κουνάκεϊ.

Jenny.Gr
IG @tinakunakey

Αυτά και άλλα πολλά φαίνεται πως έχουν μείνει στο παρελθόν, και αυτό που απασχολεί τα δυο διάσημα μοντέλα είναι να περνάνε καλά και να είναι ξέγνοιαστες, όσο ποζάρουν ανέμελες, δυναμικές και εξαιρετικά hot, στις εξωτικές παραλίες τις Καραϊβικής, χαρίζοντας λήψεις που σε ταξιδεύουν έστω και για λίγο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.