CELEBRITIES

Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι: Μαζί στην Art Basel του Μαϊάμι


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2023

Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι: Μαζί στην Art Basel του Μαϊάμι
Σπάνια κοινή εμφάνιση (και κυνηγημένη από παπαράτσι) για την Σάικ και τον Μπρέιντι

Η έκθεση Art Basel στο Μαϊάμι, είναι ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα της χρονιάς. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ίδια περίπου εποχή, και προσελκύει πλήθος celebrities, καλλιτεχνών, και επιχειρηματιών. Αποτελεί ένα event που καταφέρνει να συνδυάσει, μόδα, τέχνη, εμπειρίες, αλλά και φιλανθρωπία. Κάθε χρόνο περίπου 80.000 επισκέπτες επισκέπτονται την Art Basel του Μαϊάμι, ενώ ανάμεσα στους φετινούς επισκέπτες ήταν και η Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι. Ένα φρέσκο ζευγάρι του Χόλιγουντ, που έχει απασχολήσει έντονα τα media το τελευταίο καιρό.

H πρώτη δημόσια του ζευγαριού ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όπου ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο αυτοκίνητό του Μπρέιντι, μετά το sleepover τους. Από τότε ωστόσο, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν δεν είχαν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις μαζί.

Μέχρι την Παρασκευή 8/12, όπου το διάσημο μοντέλο και ο πρώην παίκτης του NFL, εντοπίστηκαν ξανά μαζί στο Art Basel. Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα, είχαν δώσει το παρών στο ίδιο πάρτι, όπου μίλησαν, αλλά δεν έφτασαν μαζί. Τουλάχιστον αυτά είναι τα όσα δήλωσε πηγή στο Page Six.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ET Online, η Ιρίνα και ο Τομ, έχουν δώσει έναν casual χαρακτήρα στη σχέση τους, και όποτε τα προγράμματα τους το επιτρέπουν, βρίσκουν λίγο χρόνο για μια συνάντηση. «Περνάνε καλά όποτε είναι μαζί, αλλά έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Είναι πολύ απασχολημένοι με διάφορες πτυχές της ζωής τους, αλλά αν βρεθούν στην ίδια πόλη, δεν χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν», συμπληρώνει η πηγή.

Να σημειωθεί πως τον Οκτώβριο του 2022, η Ζιζέλ και ο Μπρέιντι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ενώ λίγο αργότερα ο πρώην παίκτης του NFL, αποχώρησε οριστικά και από τον αθλητισμό. Όσο για την Ιρίνα, έχει χωρίσει από τον Μπράντλεϊ Κούπερ από το 2019, κρατώντας εξαιρετικές σχέσεις για την ανατροφή της κόρης τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.