CELEBRITIES

H Ιρίνα Σάικ μιλά για τη συγκηδεμονία, την ενδυνάμωση της κόρης της και τις ταμπέλες που της βάζουν


Τόνια Τζάφερη

9 Νοεμβρίου 2023

H Ιρίνα Σάικ μιλά για τη συγκηδεμονία, την ενδυνάμωση της κόρης της και τις ταμπέλες που της βάζουν
IG/@studio_jackson
Σίγουρη για τον εαυτό της και εντυπωσιακή όπως κάθε άλλη φορά, η Ιρίνα Σάικ στο Elle, ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική και ενδυναμωτική

Η Ιρίνα Σάικ φροντίζει κάθε φορά να κερδίζει τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινού, μέσα από την προσωπικότητα της, τις απόψεις, και τις αντιλήψεις που έχει για τον εαυτό και τη ζωή της.

Αυτήν τη φορά φιλοξενήθηκε στο αμερικάνικο Elle και πόζαρε στον φακό του φωτογράφου Ντάνιελ Τζάκσον με μίνιμαλ εμφανίσεις, δυναμικό και σίγουρο attitude. Μαζί με την φωτογράφηση παραχώρησε και μια συνέντευξη, την οποία ανυπομονούσαμε να διαβάζουμε μιας και η Σάικ έχει πολλά να πει στην σύγχρονη ποπ κουλτούρα και κυρίως στις γυναίκες κάθε ηλικίας.


Η συζήτηση άγγιξε ευαίσθητα θέματα, όπως την παιδική της ηλικία στη Ρωσία, τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και την διαδρομή της μέχρι το Χόλιγουντ. Τελικά πριν από 6 χρόνια βρέθηκε έγκυος στην Καλιφόρνια, αποτελώντας ένα από τα κορυφαία supermodels. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με τον οποίο έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν όμορφες και στενές σχέσεις χάρη στην κόρη τους, δεν έλειπε από τη συζήτηση.

Σχετικά με το κοινό parenting, παρά το διαζύγιο, η ίδια εξηγεί:

«Πάντα βρίσκουμε τον τρόπο, αλλά πάντα λειτουργεί γιατί το κάνουμε να λειτουργεί. Θέλουμε να δείξουμε στην κόρη μας ότι πρέπει να προσπαθήσει για να καταφέρει πράγματα στη ζωή της».

«Θέλεις να πας για διακοπές; Θέλεις να πας για ψώνια; Πάω λοιπόν στην δουλειά μου και εσύ θα μείνεις με τον μπαμπά, γιατί η μαμά πρέπει να εργαστεί», δηλώνει η ίδια στην κόρη της, προκειμένου να την εμπνεύσει στο μέλλον να ακολουθήσει και εκείνη την δική της καριέρα.


Η σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ δεν συζητιέται συχνά και κρατούν χαμηλό προφίλ. Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την μεταξύ τους όμορφη σχέση όμως, όπως επίσης και τα λόγια τους, μαρτυρούν πολλά.

Η συζήτηση στάθηκε και στα σχόλια που καθημερινά δέχεται στο διαδίκτυο. Και όσο και αν διαφωνώ με την φράση «εγώ έτσι είμαι και δεν αλλάζω», στην περίπτωση της Σάικ βγάζει νόημα. «Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Και δεν θέλω να αρέσω σε όλους. Είμαι αυτή που είμαι. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή κάποιος που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του θα πει τις βλακείες του για μένα, είτε αυτό αφορά τα ρούχα μου, είτε τον τρόπο που μεγαλώνω την κόρη μου» τονίζει σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social.

«Κανείς δεν θέλει να γράψει κάτι που να είναι αλήθεια. Καμιά φορά θέλω να πω «Άντε γ*μησου. Όλα είναι ψέματα. Δεν έχω γνωρίσει καν τους μισούς που λένε ότι έχω σχέση μαζί τους», σημειώνει.

«Μοιράζομαι τη δουλειά μου γιατί αποφάσισα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή προσωπική. Γι’ αυτό λέγεται προσωπική. Γιατί είναι κάτι που μου ανήκει. Αν μια μέρα νιώσω ότι θέλω να το μοιραστώ, θα το κάνω» συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο και δεν άφησε πολλά περιθώρια για περαιτέρω ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική της ζωή.


Στην ερώτηση που αφορά το ειδύλλιο με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι, η Ιρίνα Σάικ απάντησε: «Ουδέν σχόλιον».

«Οι άνθρωποι γενικά, όχι μόνο στο μόντελινγκ, θέλουν να σε βάζουν σε κουτάκια. Σου βάζουν ταμπέλες»

Λίγο πριν το τέλος, η ίδια θυμάται τον Ιταλό σχεδιαστή Ρικάρντο Τίσι, να της ζητά το 2015 να συνεργαστεί μαζί του για τον οίκο Givenchy. Οπως αποκάλυψε πολλοί ήταν εκείνοι που τον συμβούλεψαν να μην προσλάβει την Ιρίνα Σάικ και εκείνος δεν τους άκουσε. Τελικά δικαιώθηκε για την επιλογή του να την προσλάβει.

Όσο για το τοξικό περιβάλλον στο μόντελινγκ και τα γραφεία που της ζητούσαν να να κόψει τα μαλλιά της, να γίνει ξανθιά και να χάσει 9 κιλά, η απάντηση της ήταν αποστομωτική: «Εγώ τους ξεκαθάριζα πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο».


Τέλος, στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το περιοδικό Elle στο Instagram, η Ιρίνα Σάικ αποκαλύπτει γελώντας πως της αρέσει να παίρνει τα παπούτσια από τα fashions shows στα οποία περπατάει στην πασαρέλα. «Αν λείπουν τα παπούτσια μην με πάρετε τηλέφωνο. Δεν πρόκειται να τα επιστρέψω. Τα κρατάω για να τα δώσω στην κόρη μου», λέει χαρακτηριστικά και ξεσπάει σε γέλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.