CELEBRITIES

Έμμα Στόουν: Με minimal εορταστικό look σε προβολή του Poor Things στο Λονδίνο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Δεκεμβρίου 2023

Έμμα Στόουν: Με minimal εορταστικό look σε προβολή του Poor Things στο Λονδίνο
GETTY IMAGES
Η Έμμα Στόουν επέλεξε μια πιο minimal προσέγγιση

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έμμα Στόουν, παρευρέθηκε στο Λονδίνο σε μια προβολή της νέας της ταινίας Poor Things, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου και μας έδειξε πώς γίνεται να είσαι εξαιρετικά στιλάτη, minimal και ταυτόχρονα γιορτινή. Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί, που είχε στρωθεί για να υποδεχθεί αυτή και τους συμπρωταγωνιστές της και μας «έβαλε τα γυαλιά».

Η Έμμα Στόουν αποφάσισε να φορέσει για την προβολή ένα ασημένιο custom Louis Vuitton slip φόρεμα, με spaghetti τιράντες και ένα βαθύ ντεκολτέ, το οποίο καλύπτεται από μια άκρως διακριτική διαφάνεια. Από πάνω συνδύασε ένα duster πανωφόρι σε λιλά χρώμα με φουσκωτά μανίκια, το οποίο το είχε ριγμένο κάτω από τους ώμους της. Τα μεγάλα διαμαντένια σκουλαρίκια, τα πολλά χρυσά δαχτυλίδια και τα minimal ασημένια πέδιλα ολοκλήρωναν το look με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιος είπε πως τις γιορτές πρέπει να φοράμε μόνο παγιέτες, κόκκινο και dramatic γραμμές για να μπούμε στο κλίμα; Η Έμμα Στόουν μόλις δημιούργησε ένα εντελώς γιορτινό look με μεταλλικά χρώματα, χωρίς «φασαρία» και με πολύ κομψότητα. Μπράβο της.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.