CELEBRITIES

Μπέλα Χαντίντ: Το 1ο και τελευταίο -μάλλον- street style look της για το 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Δεκεμβρίου 2023

Μπέλα Χαντίντ: Το 1ο και τελευταίο -μάλλον- street style look της για το 2023
GETTY IMAGES
Η Μπέλα Χαντίντ κάνει την εμφάνισή της μετά από πολύ καιρό και ήταν όσο iconic περιμέναμε

Είναι γνωστό πως η Μπέλα Χαντίντ επαναπροσδιόρισε την έννοια του street style με τις εμφανίσεις της εδώ και πολλά χρόνια. Τον τελευταίο καιρό όμως το μοντέλο ήταν απών από τους δρόμους και τα δημόσια βλέμματα λόγω της ασθένειάς της, αφήνοντάς μας να «διψάμε» να μάθουμε τι θα μπορούσε να είχε φορέσει η Μπέλα σήμερα.

Ευτυχώς η Μπέλα έκανε ξανά την εμφάνισή της, δηλώνοντας δυναμικά το παρών με ένα πρώτο και τελευταίο street style look για το 2023. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε να φορέσει κάτι που μοιάζει με 90’s στιλ σε συνδυασμό με dorky και κάπου να αχνοφαίνεται το quiet luxury. Ένα μαύρο basic ζιβάγκο με ένα μαύρο tailored παντελόνι και λεπτή μαύρη ζώνη αποτελούσαν τη βάση της. Στη συνέχεια η μπεζ καπαρντίνα της με την καφέ φόδρα «έπεσε» από πάνω, παρέα με την τσάντα ώμου στα χρώματα της σκακιέρας, της οποίας η τιμή είναι εξαιρετικά προσιτή. Το look ολοκληρώνουν τα 90’s μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου και οι δερμάτινες μαύρες μπότες με την τετραγωνισμένη μύτη και το chunky τακούνι.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Αναμένουμε από τη νέα χρονιά περισσότερα street style looks από την βασίλισσα του είδους. Καλωσόρισες και πάλι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.