ΣΤΙΛ

Το Παρίσι «μίλησε»: Τα καλύτερα street style από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής


JTeam

10 Ιουλίου 2023

Το Παρίσι «μίλησε»: Τα καλύτερα street style από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής
GETTY IMAGES
Όλοι ξέρουν πως έξω από τα σόου, υπάρχει ένα ακόμα. Το street style σόου

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού τελείωσε και μαζί της τελείωσε και το ατελείωτο κυνηγητό των φωτογράφων για την καλύτερη street style φωτογραφία, όπως επίσης και η αγωνία των καλεσμένων να τους φωτογραφίσουν. Η Εβδομάδα έκλεισε με το σόου της Fendi, αλλά ο οίκος που έκανε το περισσότερο buzz ήταν ο Valentino, που μέχρι και η Άννα Γουίντουρ σηκώθηκε όρθια να χειροκροτήσει στο τέλος τη μαγική συλλογή.

Όλα αυτά τα σόου μπορεί να μην πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά του Παρισιού, αλλά σίγουρα εκεί χτυπούσε η καρδιά της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής. Εκεί στο ταραγμένο Παρίσι που αυτήν την περίοδο βίωνε ένα δίπολο από βία και αναταραχές και επίσης ομορφιά και υψηλή αισθητική. Οι φωτογράφοι λοιπόν αποτύπωσαν στους δρόμους, τους καλεσμένους να πηγαίνουν και να φεύγουν από τα σόου, δίνοντας μας μια γεύση του τι γινόταν έξω από αυτά.

Από αυτές τις φωτογραφίες, εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας, τις πιο καλοντυμένες, τις πιο κομψές και updated street style εμφανίσεις και σου τις παρουσιάζουμε στη gallery παρακάτω. Δες και εμπνεύσου για τα δικά σου μοναδικά looks!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.