CELEBRITIES

Η Σελίνα Γκόμεζ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της στα social media


Μάγκυ Πετροπούλου

16 Δεκεμβρίου 2023

Η Σελίνα Γκόμεζ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της στα social media
Instagram
Το παθιασμένο φιλί του ζευγαριού που θα γίνει σίγουρα viral

Αν και το έχω πει θα το ξαναπώ, γιατί είναι μεγάλη αλήθεια. Η προσωπική ζωή της Σελίνα Γκόμεζ είναι ένα από τα SOS θέματα της σύγχρονης ποπ κουλτούρας.

Και η ίδια έχει δώσει απίστευτη τροφή για σχόλια, αφού τα προηγούμενα χρόνια έχει συνδεθεί με πολλούς εκπροσώπους της παγκόσμιας show biz (ξέρω όλα τα διάσημα αγόρια που την έχουν ερωτευτεί).

Τους τελευταίους μήνες όμως η ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας βρίσκεται σε σχέση με τον μουσικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι αρκετά φρέσκια -έξι μήνες περίπου.

Σήμερα το πρωί (Παρασκευή 15/12) μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τις αγαπημένες της στιγμής από την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Το δημόσιο φιλί του ζευγαριού στο Instagram

Και ανάμεσα σε αυτές... Μάντεψε... Υπάρχουν δύο με τον σύντροφό της και τις βλέπεις παρακάτω.

Στην πρώτη δειπνούν με φίλους τους και στη δεύτερη δίνουν ένα παθιασμένο φιλί.

Jenny.Gr
Instagram

Jenny.Gr

Να σου θυμίσω ότι η ίδια αποκάλυψε στις 7 Δεκεμβρίου ότι ο Blanco «μου έχει φερθεί καλύτερα από κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη» και τον χαρακτήρισε ως «το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Αυτές μάλιστα ήταν δύο απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις θαυμαστών της στο Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.