CELEBRITIES

Τζόρτζ Κλούνει για Μάθιου Πέρι: «Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία - Πρέπει πρώτα να είσαι καλά με τον εαυτό και τη ζωή σου»


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2023

Τζόρτζ Κλούνει για Μάθιου Πέρι: «Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία - Πρέπει πρώτα να είσαι καλά με τον εαυτό και τη ζωή σου»
Splash News
Oι αποκαλύψεις τον Τζόρτζ Κλούνεϊ για την συναισθηματική κατάσταση του Μάθιου Πέρι, καθ' όλη την διάρκεια της ζωής του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ στο Deadline και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του φίλου του και διάσημου ηθοποιού, Μάθιου Πέρι. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάθιου Πέρι, δεν ήταν ευτυχισμένος παρότι είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του.

«Το όνειρο του Μάθιου ήταν να παίξει σε μια επιτυχημένη σειρά», είπε ο Κλούνεϊ. «Όταν ήταν παιδί έλεγε σε εμάς, δηλαδή σε εμένα τον Ρίτσαρντ Κάιντ και τον Γκράντ Χέσλοβ, ότι απλά θέλει να καταφέρει να παίξει σε μια επιτυχημένη σειρά. Αν το πετύχαινε αυτό θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στον κόσμο, έτσι μας έλεγε».

«Και αυτό πράγματι το πέτυχε. Έπαιξε πιθανότατα σε μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Αλλά και πάλι, δεν ήταν ευτυχισμένος. Η επιτυχία δεν του έφερε ικανοποίηση, ούτε γαλήνη», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Κλούνεϊ. «Κανείς όμως, δεν γνώριζε τι ακριβώς του συμβαίνει».

Τον καιρό που ο Κλούνεϊ πραγματοποιούσε τα γυρίσματα του «ER», ο Πέρι βρισκόταν στα "Φιλαράκια", και οι δυο τους αποτελούσαν δυο από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της δεκαετίας του 90'.

«Γνωρίζαμε πως δεν ήταν ευτυχισμένος, αλλά δεν είχαμε ιδέα ότι παίρνει 12 Vicodin την μέρα, και ότι περνάει όλα αυτά τα οποία σου ραγίζουν την καρδιά, και για τα οποία μίλησε δημόσια», συμπλήρωσε ο Κλούνεϊ. «Και όλο αυτό μας αποδεικνύει ότι η επιτυχία και τα χρήματα δεν μπορούν να σου φέρουν αυτόματα ευτυχία. Πρέπει πρώτα να είσαι χαρούμενος με τον εαυτό σου και με την ζωή σου».

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στις 28 Οκτωβρίου, μέσα στο τζακούζι της έπαυλης του στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του ηθοποιού προκλήθηκε από υπερβολική δόση κεταμίνης. Η κεταμίνη βοηθούσε τον ηθοποιό στον εθισμό του με τα οπιοειδή και ως αναλγητικό.


Πέρα από την κεταμίνη, στον οργανισμό του βρέθηκαν συμπληρώματα τεστοστερόνης, θεραπεία για τον διαβήτη, ammoxifen για χάσιμο βάρους, όπως επίσης και νικοτίνη. Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει και για τον εθισμό του στο αλκοόλ, ο οποίος ξεκίνησε από τα 14 του, και χρειάστηκε 9 εκατομμύρια δολάρια σε απεξάρτηση για να καταφέρει να αποτοξινωθεί. Σε κάποια φάση της ζωής του, είχε φτάσει να παίρνει 55 χάπια την ημέρα, συνδυασμένα με βότκα. Κάτι το οποίο τον έστειλε τελικά στην εντατική ετοιμοθάνατο.
Μετά την εμπειρία του αυτή, μίλησε ανοιχτά για τους εθισμούς του στο βιβλίο του και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του και των χρημάτων του στον αγώνα κατά των εθισμών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.