CELEBRITIES

Η Λίλι Κόλινς ζει την καλύτερη ζωή της στη Λαπωνία με παγωμένα μπάνια και σάουνα


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2023

Η Λίλι Κόλινς ζει την καλύτερη ζωή της στη Λαπωνία με παγωμένα μπάνια και σάουνα
IG @lilyjcollins
Στους -15 βαθμούς Κελσίου βούτηξε η Λίλι Κόλινς και όπως φαίνεται το απόλαυσε στο έπακρο

Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris», Λίλι Κόλινς, έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις πιο γραφικές και δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην μακρινή Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στην Σουηδική Λαπωνία. Για την Κόλινς, ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ήταν να δει το Βόρειο Σέλας από κοντά, αλλά και να ζήσει την απόλυτη χειμερινή εμπειρία. Λίγο πριν κλείσει το 2023, κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο της και ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος, που δεν σταμάτησε να ποστάρει στιγμιότυπα από το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι της.

Στην παρέα της, είχε τον αγαπημένο της σύζυγο, σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Τσάρλι Μακ Ντάουελ. Μαζί τους βρέθηκε ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι, το οποίο είχε ταξιδέψει με το λίγων μηνών βρέφος τους. Όπως μπορεί κανείς να δει, πέρα από το Βόρειο Σέλας, το οποίο απόλαυσαν φορώντας «7 στρώσεις ρούχων», έκαναν παγωμένες βουτιές στους -15 βαθμούς και στη συνέχεια απόλαυσαν και τις διάσημες Σουηδικές σάουνες.


Η κρυοθεραπεία, σε συνδυασμό με τη σάουνα, αποτελεί μια από τις καλύτερες ρουτίνες ευεξίας, με τις χώρες της Σκανδιναβίας να κατέχουν σπουδαία παράδοση στην συγκεκριμένη συνήθεια. Η ηθοποιός δήλωσε μαγεμένη από το θέαμα, προσθέτοντας ότι με αυτό το ταξίδι εκπλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της «πραγμάτων που θέλει να κάνει πριν πεθάνει».

«Το πιο έντονο χειμωνιάτικο ξυπνητήρι της Σουηδίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έζησα για να πω την ιστορία» έγραψε σε μια άλλη λεζάντα η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός, την ώρα που την βλέπουμε με το μαγιό της να είναι ξαπλωμένη στο χιόνι.


Τέλος, η Λίλι Κόλινς μοιράστηκε και στιγμιότυπα από το ξεχωριστό ξενοδοχείο που επέλεξαν για τη διαμονή τους. Πρόκειται για το εμβληματικό Ice Hotel, ένα δημοφιλές θέρετρο, το οποίο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που διαθέτει δωμάτια εξ ολοκλήρου φτιαγμένα από τεράστιους όγκους πάγου. Για εμάς πάντως ξεχώρισαν τα γλυπτά σε σχήμα γυναίκας, όπως επίσης και το κρεβάτι φτιαγμένο από πάγο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.