CELEBRITIES

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Κιμ Καρντάσιαν γίνεται όλο και πιο περίεργη


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2023

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Κιμ Καρντάσιαν γίνεται όλο και πιο περίεργη
IG @kimkardashian
H ανατρεπτική τεχνική που επέλεξε η Κιμ για να τυλίξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα της προκαλεί εντύπωση

Πριν από μερικές ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν είχε γεμίσει τη μπανιέρα της με ένα καφέ υγρό, το οποίο αποκάλεσε ζεστή σοκολάτα και είχε κατηγορήσει γι’ αυτό τα ξωτικά. Λοιπόν, οι γιορτινές ατάκες του ριάλιτι σταρ δεν σταμάτησαν εκεί. Στο Instagram Story της το βράδυ της Πέμπτης, η Κιμ έδειξε τον καινοτόμο νέο τρόπο της να τυλίγει τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ, εάν είσαι ιδιοκτήτης/ιδιοκτήρια εταιρείας ρούχων.

«Βάζω μερικά δώρα μπροστά από το δέντρο και ήθελα απλώς να σας δείξω ότι χρησιμοποίησα βαμβακερό ύφασμα Skims για το τύλιγμά μου φέτος», είπε η Κιμ Καρντάσιαν στο Story της. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι αυτή είναι μια περίεργη επιλογή, καθώς θα ήταν κάπως δύσκολο να λύσεις έναν τεράστιο κόμπο από βαμβακερή φανέλα, αλλά στην πραγματικότητα η Καρντάσιαν είναι βασίλισσα της βιωσιμότητας. «Όταν το ανοίξουν όλοι, θα πάρω το ύφασμα και θα το ξαναχρησιμοποιήσω σε πράγματα που φτιάχνω για την οικογένειά μου», είπε. Τι νομίζεις ότι σημαίνει αυτό; Θα το στείλει πίσω στο εργοστάσιο Skims για να φτιάξει μπλουζάκια για τα παιδιά της;

«Λατρεύω το ύφασμα και την εμφάνισή του και την τεχνική που χρησιμοποιήσαμε για να το τυλίξουμε», είπε η Κιμ. «Φαίνεται τόσο όμορφο με το δέντρο μου». Η «τεχνική» που χρησιμοποιήθηκε για να τυλίξει αυτά τα δώρα μοιάζει σαν να αποτρέπει στον παραλήπτη να το ανοίξει, αλλά είναι υπέροχο που της αρέσει. Πρέπει όλοι να αποδεχτούμε το γεγονός ότι η εκδοχή των Χριστουγέννων της Κιμ Καρντάσιαν είναι περίεργη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.