CELEBRITIES

Κι όμως, ο Γκάρι Όλντμαν θεωρεί πως η ερμηνεία του στις ταινίες Χάρι Πότερ ήταν «μέτρια»


JTeam

31 Δεκεμβρίου 2023

Κι όμως, ο Γκάρι Όλντμαν θεωρεί πως η ερμηνεία του στις ταινίες Χάρι Πότερ ήταν «μέτρια»
Instagram/Gary Oldman
Συμφωνείς μαζί του;

Ο φανταστικός ηθοποιός, Γκάρι Όλντμαν μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» του Τζος Χόροβιτς παραδέχτηκε χωρίς φόβο και πάθος ότι η ερμηνεία του ως Σίριους Μπλακ στο franchise του Χάρι Πότερ -ναι, του πιο μικρού αγαπημένου μάγου ντε- ήταν «μέτρια».

«Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι μέτρια σε αυτές τις ταινίες. Πραγματικά το πιστεύω. Ίσως, αν είχα διαβάσει τα βιβλία όπως έκανε ο Αλαν Ρίκμαν, αν γνώριζα τι θα γίνονταν, ειλικρινά πιστεύω ότι θα έπαιζα τον ρόλο του Μπλακ διαφορετικά», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε πως είναι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού του: «Αν καθόμουν και έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι και έλεγα, "Θεέ μου, είμαι καταπληκτικός", θα ήταν μια πολύ θλιβερή μέρα, γιατί θέλεις να κάνεις το επόμενο πράγμα καλύτερο».

Πως οι ταινίες Χάρι Πότερ και Μπάτμαν τον «έσωσαν»

Λίγο νωρίτερα ο Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος είναι πατέρας των Άλφι, Γκιούλιβερ και Τσάρλι, υποστήριξε πως οι ρόλοι του σε αυτές τις δύο ταινίες τον βοήθησαν να μπορεί να μείνει στο σπίτι μαζί τους, όταν χώρισε από την τρίτη σύζυγό του, Ντόνια Φιορεντίνο, το 2001.

«Στα 42 μου, ξύπνησα χωρισμένος και είχα την επιμέλεια αυτών των αγοριών. Αυτό λοιπόν από μόνο του ήταν.... Αυτό ήταν δύσκολο γιατί υπήρξε μια αλλαγή στη βιομηχανία, γυρίζονταν πολλές παραγωγές, στην Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη, την Πράγα, την Αυστραλία, ξέρετε, όλα αυτά τα μέρη», είπε στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.