CELEBRITIES

O ράπερ Τ.Ι. και η σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμό


JTeam

4 Ιανουαρίου 2024

O ράπερ Τ.Ι. και η σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμό
Η ίδια γυναίκα τους κατηγόρησε και το 2021, όμως η υπόθεση απορρίφθηκε καθώς είχαν περάσει τα χρόνια

Ο ράπερ T.I. (Κλίφορντ Χάρις) και η σύζυγός του, Ταμέκα «Τάινι» Χάρις, κατηγορούνται για βιασμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, γυναίκα έκανε μήνυση στο ζευγάρι, ισχυριζόμενη πως πίσω στο 2015, τη νάρκωσαν και τη βίασαν. Το φερόμενο ως θύμα που διατηρεί την ανωνυμία του, υποστηρίζει ότι γνωρίστηκαν σε κλαμπ του Λος Άντζελες, όπου της έδωσαν ναρκωτικά, την πήγαν σε ξενοδοχείο και την κακοποίησαν.

Στη μήνυση, αναφέρει ότι η Τάινι κέρασε ένα ποτό σ’ εκείνη και τη φίλη της -και οι δύο, το δέχτηκαν. Το ζευγάρι κάλεσε και τις δύο στο ξενοδοχείο, όμως μόνο το φερόμενο ως θύμα τους ακολούθησε. Αρχικά, στο δωμάτιο υπήρχε κι άλλος κόσμος. Σύντομα, τους ζήτησαν να φύγουν και έμειναν μόνοι μαζί της. Υποστηρίζει ότι έκαναν ντους οι τρεις τους, της έκαναν μασάζ κι εκείνη άρχισε να ζαλίζεται.

Η γυναίκα λέει ότι έχει την ανάμνηση του Τ.Ι. να τη βιάζει με τα πόδια του και εκείνη να του λέει όχι. Στην αγωγή που κατέθεσε, αναφέρει επίσης ότι έκανε εμετό «και λιποθύμησε ως το πρωί», όταν ξύπνησε από πόνο. Το 2021, η φίλη που βρισκόταν μαζί της σ’ εκείνο το μπαρ, είπε στους Times ότι συζήτησαν τι συνέβη το επόμενο πρωί. Την ίδια χρονιά, δεκάδες γυναίκες κατήγγειλαν το ζευγάρι για βιασμό -τότε, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κάνει μήνυση, όμως η υπόθεση απορρίφθηκε καθώς είχαν περάσει χρόνια. Τώρα, με το Adult Survivors Act της Νέας Υόρκης, προισπάθησε ξανά να δικαιωθεί.

Ο δικηγόρος των Τ.Ι. και Τάινι αρνείται τις κατηγορίες. «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη… Είμαστε αθώοι, δεν θα πέσουμε και ανυπομονούμε να έρθει η μέρα της δίκης», τονίζει στην επίσημη δήλωση του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.