CELEBRITIES

Η Κένταλ Τζένερ μόλις μας σύστησε το πιο hot φόρεμα της επόμενης σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2024

Η Κένταλ Τζένερ μόλις μας σύστησε το πιο hot φόρεμα της επόμενης σεζόν
Instagram/kendalljenner
Αν δεν είναι στην Κένταλ, δεν είναι στη Μόδα

Νόμιζες πως τελειώσαμε με τα naked φορέματα το 2024, εφόσον η naked φούστα έχει αρχίσει την κυριαρχία της; Think again! Αν η Κένταλ Τζέννερ το φοράει, τότε είναι ακόμα μαζί μας και ετοιμάσου να βρεις πολλές πολλές απομιμήσεις του την ss 2024 σεζόν.

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε λοιπόν η Κένταλ Τζένερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη νέα χρονιά και εκεί μας έδειξε μια σειρά από φωτογραφίες της στα Μπαρμπέιντος -όπου γιόρταζε την Πρωτοχρονιά-, να πίνει το κρασί της στην παραλία, παρέα με την Χέιλι Μπίμπερ. Οκ, αυτό είναι κάτι που θα έκανε η Κένταλ, αλλά εμάς άλλο μας τράβηξε την προσοχή. Το φόρεμα!

Ένα φόρεμα από το brand του μοντέλου Έλσα Χοσκ, Helsa, σε buttermilk απόχρωση, εντελώς διάφανο -είπαμε, naked φόρεμα- με βολάν στα τελειώματα και στο ντεκολτέ. Επίσης έχει σούρα στην περιφέρεια, άνοιγμα σε σχήμα διαμαντιου -diamond cutout- στη μέση και high-low hem. Μας άρεσε; Αρκετά είναι η αλήθεια, σίγουρα θα το δούμε να «παίζει» πολύ την επόμενη σεζόν. Και καλή χρονιά Κένταλ!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool ασημένια sneakers και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.