CELEBRITIES

Ο Μαρκ Ράφαλο φοβόταν πως είχε γεράσει για τις ερωτικές σκηνές στο «Poor Things»


Ερασμία Αρβανιτά

16 Ιανουαρίου 2024

Ο Μαρκ Ράφαλο φοβόταν πως είχε γεράσει για τις ερωτικές σκηνές στο «Poor Things»
Ο Μαρκ Ράφαλο μίλησε για τον ρόλο του στην ταινία «Poor Things» αλλά για ό,τι τον φόβισε

Στο «Poor Things» υποδύεται τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, ο οποίος παρασύρει την Μπέλα Μπάξτερ (Έμμα Στόουν) σε ηδονιστικές περιπέτειες - και είναι ένα από τα πιο fun στοιχεία της ταινίας. Είναι ένας ρόλος που θα έλεγε κανείς πως δίνει μια αναζωογονητική αλλαγή στον Μαρκ Ράφαλο, αφού ο ηθοποιός πέρασε μεγάλο μέρος της τελευταίας δεκαετίας στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως τα κατάφερε καταπληκτικά. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν είχε τους φόβους του για τον ρόλο του στην ταινία, αλλά και τις σκηνές σεξ. Και αυτούς τους φόβους εξέφρασε σε νέα του συνέντευξη στο Perfect Magazine, όπου και φωτογραφήθηκε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

«Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό Perfect. «Δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο (σαν το Poor Things) στο παρελθόν», εκμυστηρεύτηκε. Στο cover του περιοδικού, ο Μαρκ Ράφαλο φωτογραφίζεται από τον Γουίλι Βαντεμπερ, γυμνός και ξαπλωμένος στο έδαφος. Μιλώντας για τις σκηνές σεξ στην ταινία, ο ίδιος τόνισε πως είχε φοβηθεί μήπως: «είμαι μεγάλος για να κάνω τέτοια πράγματα; Θέλει κανείς να το δει αυτό;».

Ο ηθοποιός, όμως, δεν μίλησε μόνο για αυτό. Εξέφρασε και την άποψή του για το γεγονός πως «βρισκόμαστε σε μια σεμνότυφη εποχή για τις ταινίες. Η σεξουαλικότητα είναι τόσο βαθιά συνδεδεμένη με την ψυχολογία ενός χαρακτήρα. Και θα πρέπει να εξερευνάται και με αυτή την έννοια», υποστήριξε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μαρκ Ράφαλο είχε μιλήσει για τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, σημειώνοντας πως είναι «ένα ταλέντο που γεννιέται μία φορά». «Είναι τόσο παιχνιδιάρα. Θέλω να πω, είναι ίσως μία από τις πιο τολμηρές γυναικείες ερμηνείες των τελευταίων δεκαετιών, κατά μία έννοια. Είναι η ατρόμητη συμπεριφορά που έχει και η παρουσία της ως ηθοποιός. Είναι ακριβώς εκεί. Ό,τι κι αν κάνεις, σε ακολουθεί. Και είναι ένα μεγάλο ταλέντο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.