CELEBRITIES

50 and fabulous: Η Κέιτ Μος γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως ένα σωστό supermodel


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Ιανουαρίου 2024

50 and fabulous: Η Κέιτ Μος γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως ένα σωστό supermodel
Shutterstock
Η Κέιτ Μος έγινε 50 χρονών και πήγε στο Παρίσι να το γιορτάσει

Το πιο διάσημο μοντέλο των 90’s, η Κέιτ Μος, έγινε 50 χρονών και φυσικά γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως ήθελε και όπως της αξίζει, σαν ένα πραγματικό supermodel. Που αλλού; Μα φυσικά στο The Ritz στο Παρίσι μαζί με αγαπημένους της ανθρώπους, όπως η κόρη της, Λίλα Μος, ο σύντροφός της Νικολάι Φον Μπίσμαρκ, η σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ και ο σχεδιαστής Χάιντερ Άκερμαν.

Φυσικά η Κέιτ Μος ως το fashion icon που ήταν, είναι και θα είναι δε θα μπορούσε να φορέσει κάτι που να μην προκαλέσει αίσθηση. Επέλεξε λοιπόν ένα maxi, μαύρο δαντελένιο φόρεμα με εμφανή εσώρουχα και μια μαύρη κάπα με πορτοκαλί φόδρα. Συνδύασε το στιλάτο αυτό look με strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα και διαμαντένια σκουλαρίκια. Μετά όμως το τέλος του party η Κέιτ για να βγει στο κρύο Παρίσι άλλαξε πανωφόρι και φόρεσε ένα maxi παλτό με λευκή γούνα, το οποίο είχε δανειστεί από την γνωστή make up artist Σάρλοτ Τίλμπουρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.