CELEBRITIES

Η 24χρονη κόρη του Snoop Dogg υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο


JTeam

19 Ιανουαρίου 2024

Η 24χρονη κόρη του Snoop Dogg υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
IG @princessbroadus
«Παίρνω φάρμακα από τότε που ήμουν 6 ετών και εξαρτώμαι από αυτά όλη μου τη ζωή», έγραψε σε ανάρτηση της η 24χρονη

Η 24χρονη κόρη του διάσημου ράπερ Snoop Dogg υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο το πρωί της Πέμπτης όπως η ίδια είπε, και όταν οι γιατροί της το ανακοίνωσαν, ξέσπασε σε κλάμματα. «Είχα ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο σήμερα το πρωί. Λύγισα και άρχισα να κλαίω όταν μου το είπαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Jenny.Gr
IG @princessbroadus

Την πρώτη φωτογραφία της, ακολούθησε άλλη μία στην οποία ποζάρει με ροζ φούτερ με κουκούλα και χειρουργική μάσκα στο πρόσωπό της, γράφοντας πως «είμαι μόλις 24 ετών. Τι έκανα στο παρελθόν μου για να αξίζω όλα αυτά». H κόρη του Snoop Dogg υπενθυμίζεται πως διαγνώστηκε με λύκο όταν ήταν έξι χρονών.

Jenny.Gr
IG @princessbroadus

Σε παλιότερη συνέντευξη της, είχε μιλήσει ανοιχτά το πως έχει αλλάξει η ζωή της, αλλά και την προσπάθεια της να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τροπο ζωής. Μιλώντας στο People για τη μάχη της με τον λύκο τον Σεπτέμβριο, είπε ότι ήταν «καλύτερα από ποτέ», αφού υιοθέτησε μια πιο φυσική προσέγγιση για την ευεξία της.

«Ήμουν καλά, καλύτερα από ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Σταμάτησα να παίρνω όλα τα φάρμακά μου πριν από πέντε μήνες. Κάνω τα πάντα με φυσικό τρόπο, όλα τα είδη βοτάνων, βρύα, τσάι. Άρχισα να γυμνάζομαι, να πίνω πολύ νερό. Οπότε τώρα νομίζω ότι το σώμα μου είναι σχεδόν εντάξει, αυτό είναι το νέο πρόγραμμα και το συνηθίζει» είπε.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε χρειαστεί να προβεί και σε βιοψία στο συκώτι της, ευτυχώς όμως τα νέα ήταν καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.