CELEBRITIES

Η Κρίσι Τέιγκεν μιλά για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της - Αν είσαι μαμά θα ταυτιστείς


JTeam

21 Ιανουαρίου 2024

Η Κρίσι Τέιγκεν μιλά για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της - Αν είσαι μαμά θα ταυτιστείς
Instagram
Όλα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Η Κρίσι Τέιγκεν ήταν καλεσμένη στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ που αν και παίζεται εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένη επιλογή των τηλεθεατών.

Ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για τα παιδιά της, το σύνολο 4, μαζί με τον τραγουδιστή, Τζον Λέτζεντ. Όλα άρχισαν όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε: «Προσέχεις τη διατροφή των παιδιών σου; Είναι εύκολα στο φαγητό;»

Και εκείνη απάντησε: «Λοιπόν, η κόρη μου και ο σύζυγός μου είναι εδώ σήμερα. Κάθονται στην πρώτη σειρά. Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Λούνα, η κόρη μου, είναι η καλύτερη σε αυτό. Τρώει σαλάτες, λαχανικά, φρούτα. Είναι καταπληκτική».

Τα πράγματα όμως γίνονται πιο... σκούρα στην περίπτωση του γιου της, Μάιλς, ο οποιός δεν έχει τις ίδιες διατροφικές προτιμήσεις.

«O Μάιλς δεν έχει δοκιμάσει ακόμα λαχανικά. Είναι σχεδόν έξι. Τις προάλλες, έφαγε τυχαία λίγο μπρόκολο και κουνουπίδι με ρύζι και νευρίασε πάρα πολύ γι’ αυτό».

Ε, αν είσαι μητέρα και διάβασες αυτό το άρθρο σίγουρα θα έχεις ταυτιστεί μαζί της.

Ναι, είναι πολύ δύσκολο να αγαπήσουν αμέσως τα μικρά παιδιά τα λαχανικά και γι' αυτό εφευρίσκεις χίλιους δύο τρόπους για να τα εντάξεις στη διατροφή τους χωρίς να το καταλάβουν.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.