CELEBRITIES

Η Ντέμι Μουρ και το σκυλάκι της κλέβουν τα φλας των φωτογράφων


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιανουαρίου 2024

Η Ντέμι Μουρ και το σκυλάκι της κλέβουν τα φλας των φωτογράφων
Shutterstock
Η Ντέμι Μουρ -και το σκυλάκι της- προτίμησε να μείνει στη Νέα Υόρκη από το να πάει στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

Μπορεί η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι να έχει κατακλυστεί από celebrities, όμως υπάρχουν μερικοί που την έκαναν skip, ώστε να προμοτάρουν την επερχόμενη δουλειά τους. Μια από αυτούς είναι και η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, η οποία μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της «αλωνίζουν» τους δρόμους της Νέας Υόρκης κλέβοντας τα φωτογραφικά φλας με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και δημιουργώντας buzz γύρω από τη νέα ταινία.

Ένα όμως look βρέθηκε να μας αρέσει πιο πολύ από όλα και δεν ήταν άλλο από το εκπληκτικό outfit της Ντέμι Μουρ από τη συλλογή της Carolina Herrera για τη σεζόν Spring-Summer 2024. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα maxi καρό παλτό σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, με ασορτί midi pencil φούστα, μαύρο top και ασπρόμαυρα mules.

Την παράσταση όμως δεν την έκλεψε μόνο το outfit, αλλά το σκυλάκι της, Πίλαφ, το tiny τσιουάουα που παίρνει -σχεδόν- παντού μαζί της. Φυσικά και φορούσε μαύρο top, ασορτί με της Μουρ, για να προστατευθεί από το κρύο. Εξάλλου αυτό το σκυλάκι ξέρει από μόδα, αφού έχει συνδέψει την ηθοποιό σε πολλά shows τον προηγούμενο χρόνο στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.