CELEBRITIES

Η Ριάνα κάνει ένα total Dior look εντελώς «δικό της»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Ιανουαρίου 2024

Η Ριάνα κάνει ένα total Dior look εντελώς «δικό της»
Shutterstock
Η επιλογή της Ριάνα μας ξάφνιασε, αλλά σίγουρα είναι ο εαυτός της

Και η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι ξεκίνησε, ναι, είναι αυτή η στιγμή της χρονιάς. Μέσα και έξω από τα shows το στιλ αναμένεται να «πάρει φωτιά». Μέχρι στιγμής είδαμε την Ζεντάγια και την Χάντερ Σάφερ να κλέβουν τα φωτογραφικά φλας με τις ενδυματολογικές τους επιλογές πριν μπουν να παρακολουθήσουν το show του οίκου Schiaparelli, ενώ τώρα ήρθε η σειρά μιας άλλης πολύ διάσημης και πολύ αγαπημένης celebrity, της Ριάνα.

Η Ριάνα έφτασε στο show της Dior Haute Couture Spring-Summer 2024 και πόζαρε με τη γνωστή της χάρη στους φωτογράφους. Για αυτή τη σημαντική εκδήλωση τέχνης επέλεξε να φορέσει προφανώς ένα κομμάτι από τον οίκο Dior και συγκεκριμένα από την Fall-Winter 2023 συλλογή του. Το ταφταδένιο μαύρο jacket της και η ασορτί φούστα ήταν πολύ κομψά, ενώ τα μαύρα δερμάτινα γάντια, οι λευκές μυτερές γόβες και η καπιτονέ τσάντα ολοκλήρωναν το look.

Φυσικά όμως επειδή μιλάμε για την Ριάνα δεν γινόταν να μην προσθέσει την προσωπική της πινελιά και να κάνει το σύνολο πιο «δικό της». Το διαμαντένιο κολιέ, το λαμπερό βραχιόλι στον αστράγαλο και τα σκουλαρίκια έδιναν μια πολυτέλεια στο look, αλλά το κομμάτι που μας ξάφνιασε και μας θύμισε έντονα δεκαετία ‘90 ήταν το trucker μαύρο καπέλο της, κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό με το deux pieces. Φορεμένο στραβά έκανε όλο το σύνολο πιο «Ριάνα» σίγουρα!

Δες στην παρακάτω gallery το μοναδικό look της Ριάνα στο show της Dior Haute Couture Spring-Summer 2024!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.