ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ζεντάγια και Χάντερ Σάφερ έκλεψαν τα βλέμματα στο Schiaparelli Couture Show ss 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιανουαρίου 2024

Ζεντάγια και Χάντερ Σάφερ έκλεψαν τα βλέμματα στο Schiaparelli Couture Show ss 2024
Το νέο look της Ζεντάγια και η καλοντυμένη Χάντερ Σάφερ στο Schiaparelli Couture Show

Διαχρονικά τα couture show της Schiaparelli αποτελούν μια μοναδική στιγμή μέσα στη χρονιά, οπότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλο show για να ανοίξει την couture season ss 2024. Φυσικά και κανείς δε θέλει να μιλήσει άλλο για τη λιονταροκεφαλή στο φόρεμα της Κάιλι Τζένερ, αυτό το look έδωσε στον κόσμο να καταλάβει για το level of drama που δίνει ο creative director του οίκου, Ντάνιελ Ράσμπερι.

Η κυρία που έκλεψε τις εντυπώσεις -για καλό- αυτή τη χρονιά είναι η Ζεντάγια. Δεν τις έκλεψε απλά, μιλάμε για επίπεδο styling Met Gala. Η ηθοποιός πειραματίζεται με ένα νέο κούρεμα με μυτερές αφέλειες και ολόισια μαλλιά, ενώ φόρεσε ένα μαύρο κολλητό ζιβάγκο με κρυφό κορσέ, για να δώσει την ψευδαίσθηση της κλεψύδρας και μια μακριά ίσια μαύρη φούστα με μια εντελώς dramatic ουρά. Sexy λεπτομέρεια ήταν οι διάφανες μαύρες κάλτσες μέσα από τη maxi φούστα. Βέβαια αν θεωρηθεί αυτό promo look για το Dune 2, ανυπομονούμε για τα υπόλοιπα look της, όπως και του Τιμοτέ Σαλαμέ.

Εκτός όμως από την εκθαμβωτική Ζεντάγια, μια ακόμα κυρία μας έκανε να κοιτάξουμε επίμονα προς το μέρος της και να ζηλέψουμε το look της. Δεν ήταν άλλη από την ηθοποιό Χάντερ Σάφερ, η οποία συνεχίζει το σερί των στιλάτων εμφανίσεων. Αυτή τη φορά η Χάντερ επέλεξε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και παρόμοια ντραπαρίσματα με τη φούστα της Ζεντάγια. Το ολόχρυσο κόσμημα που φορούσε στον λαιμό κέρδισε τα βλέμματα και θεωρείται πολύ πιο «φορέσιμο» από άλλα κοσμήματά του. Ναι, η Χάντερ διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες του 2024, αν και είναι ακόμα νωρίς για πανηγυρισμούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.