CELEBRITIES

Oscars 2024: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ απογοητεύτηκε από τις επιλογές της Ακαδημίας, παρά την υποψηφιότητα του


Τόνια Τζάφερη

24 Ιανουαρίου 2024

Oscars 2024: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ απογοητεύτηκε από τις επιλογές της Ακαδημίας, παρά την υποψηφιότητα του
Splash News
Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα πολυαναμενόμενα Όσκαρ και οι ρυθμοί στο Χόλιγουντ ανεβαίνουν

Ο Ράιν Γκόσλινγκ πήρε υποψηφιότητα για τα φετινά Όσκαρ, στην κατηγορία β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Barbie. Ωστόσο δεν κατάφερε να ευχαριστηθεί και πολύ το επίτευγμά του, μιας η συμπρωταγωνίστρια του (Μάργκο Ρόμπι) όπως επίσης και η σκηνοθέτης της ταινίας Βarbie, Γκρέτα Γκέργουιγκ έμειναν εκτός.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από το CBS για τα συναισθήματα του, έχοντας λάβει υποψηφιότητα και δεν δίστασε να δείξει την απογοήτευση του, σχετικά με τις υπόλοιπες επιλογές της Ακαδημίας Κινηματογράφου. «Ήταν τιμή μου που προτάθηκα για το βραβείο β'΄ανδρικού ρόλου στα φετινά Όσκαρ, επειδή απεικόνισα μια πλαστική κούκλα ονόματι Κεν. Αλλά δεν υπάρχει Κεν χωρίς Barbie και δεν υπάρχει ταινία Barbie χωρίς την Γκρέτα Γκέργουιγκ και τη Μάργκο Ρόμπι».

Jenny.Gr

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μπήκα από τους συναδέλφους μου δίπλα σε τόσο αξιόλογους καλλιτέχνες σε μια χρονιά με τόσες πολλές σπουδαίες ταινίες» δήλωσε. Την ίδια στιγμή, ο Καναδός ηθοποιός περιέγραψε την Γκέργουιγκ και την Ρόμπι ως «τους δύο ανθρώπους που είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνοι για αυτήν την ταινία που δημιούργησε ιστορία, με παγκόσμια φήμη. Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για κανέναν στην ταινία χωρίς το ταλέντο, το μεράκι και την ιδιοφυΐα τους. Το να πω ότι είμαι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, θα ήταν λίγο. Ενάντια σε κάθε λογική, και έχοντας στη διάθεσή τους μόνο μερικές άψυχες, χωρίς πολλά ρούχα και ευτυχώς χωρίς καβάλους, κούκλες, μας έκαναν να γελάσουμε, ράγισαν τις καρδιές μας, ώθησαν την κουλτούρα μας πιο πέρα και δημιούργησαν ιστορία. Η δουλειά τους θα έπρεπε να αναγνωριστεί δίπλα στους άλλους αξιόλογους υποψηφίους» είπε ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Jenny.Gr
Splash News

Ο Ράιν σχολίασε μια ακόμη υποψηφιότητα. Αυτή της Αμέρικα Φερέρα, η οποία είναι υποψήφια για β' γυναικείο ρόλο. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την Αμέρικα Φερέρα καθώς και για τους άλλους απίστευτους καλλιτέχνες που συνέβαλαν με τα ταλέντα τους για να γίνει μια τόσο πρωτοποριακή ταινία».

Να σημειωθεί πως η ταινία Barbie είναι εκείνη που σημείωσε τις υψηλότερες εισπράξεις του 2023, κερδίζοντας 1,44 δισ. δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία «Barbie» έλαβε συνολικά οκτώ υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Για να δεις αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ, πάτησε εδώ.

Η 96η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.