CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για το χειρουργείο της - Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά


JTeam

24 Ιανουαρίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για το χειρουργείο της - Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά
GettyImages
Οι προσεκτικά φυλαγμένες πληροφορίες για την κατάσταση της Κέιτ αποτέλεσαν έκπληξη ακόμα και για όσους εργάζονται στενά με τη βασιλική οικογένεια

Την περασμένη Τρίτη, η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στη London Clinic ενόψει μιας προγραμματισμένης εγχείρησης στην κοιλιακή χώρα. Οι πληροφορίες, μέχρι σήμερα, συγκλίνουν στο ότι αναμένεται να παραμείνει εκεί συνολικά για 10 έως 14 ημέρες. Προφανώς, όλες αυτές τις ημέρες έχει δημιουργηθεί μια σειρά από εύλογα ερωτήματα. Μεταξύ αυτών, το πότε ακριβώς θα βγει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας από το νοσοκομείο, πώς θα βγει, αλλά και το εάν υπήρχε έστω και η παραμικρή ένδειξη για κάποιο επικείμενο πρόβλημα υγείας.

Πάντως, όπως σημειώνει το περιοδικό People, στον ευρύτερο κύκλο των οικογενειακών τους φίλων, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και οι προσεκτικά φυλαγμένες πληροφορίες για την κατάσταση της Κέιτ αποτέλεσαν έκπληξη ακόμα και για όσους εργάζονται στενά με τη βασιλική οικογένεια.

Και ενώ κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει αναφερθεί εκ νέου στην κατάσταση της υγείας της, ο βρετανικός τύπος φιλοξενεί καθημερινά ρεπορτάζ σχετικά με το πότε υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις πώς κάτι δεν πάει «καλά». Για πολλούς, αυτές οι ενδείξεις ήρθαν λίγο μετά τα γενέθλια της Κέιτ, η οποία έκλεισε τα 42 χρόνια της, στις 9 Ιανουαρίου, και τα γιόρτασε σε πάρα πολύ στενό κύκλο. Στις 11 Ιανουαρίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε επίσημη εμφάνιση, αλλά η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων. Οι επόμενες προγραμματισμένες της υποχρεώσεις είτε έμεναν ανεπιβεβαίωτες είτε υπέστησαν αλλαγές, μέχρι που το Παλάτι ανακοίνωσε πως η Κέιτ έκανε επέμβαση και θα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα.

«Το νοσοκομείο παρέχει πολυτέλεια πέντε αστέρων όπως το Ritz»

Στο μεταξύ, πριν μερικές ώρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δηλώσεις από πρώην ασθενή που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στο ιδιωτικό νοσοκομείο, πέρυσι. Μιλώντας στο περιοδικό People, ανάφερε: «Έμεινα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον - παρέχει πολυτέλεια πέντε αστέρων όπως το Ritz». Παράλληλα, τόνισε: «Είχα μια πολύ καλή εμπειρία. Νομίζω ότι η εμπειρία κερδίζεται πάντα από το πόσο καλά πάει η επέμβαση και οι καλύτεροι χειρουργοί συνδέονται με τη London Clinic, οι οποίοι είναι κορυφαίοι στον τομέα τους τόσο στην έρευνα όσο και στη χειρουργική. Είχα έναν σούπερ χειρουργό, όλα ήταν πολύ αποτελεσματικά - ήμουν στο χειρουργικό τραπέζι δύο ώρες αφότου μπήκα».

«Οι νοσηλευτές είναι απλά απίστευτοι, απίστευτα προσεκτικοί στις ανάγκες του ασθενούς. Το νοσοκομείο είναι πολύ καλά στελεχωμένο και όλοι τους φαίνονταν πολύ ενημερωμένοι για τις διαδικασίες, πολύ ευαίσθητοι και στοργικοί. Οι φυσιοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί και σε βοηθούν να αναρρώσεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Μετά από μια εγχείρηση στην κοιλιά, χρειάζεστε πολλή υπομονή και είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή», σημείωσε.

«Έκανα τη χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο, και τώρα είμαι πάλι υγιής, αλλά μου πήρε λίγο χρόνο. Ήταν μια αρκετά απαιτητική επέμβαση», τόνισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.