CELEBRITIES

Βικτόρια Μπέκαμ: «Μετά από 15 χρόνια, η εταιρεία μου έχει για πρώτη φορά κέρδη»


JTeam

25 Ιανουαρίου 2024

Βικτόρια Μπέκαμ: «Μετά από 15 χρόνια, η εταιρεία μου έχει για πρώτη φορά κέρδη»
ΙG @victoriabeckham
Η Βικτόρια Μπέκαμ για πρώτη φορά εξώφυλλο στους Financial Times, μιλώντας για το μέλλον της εταιρείας της

Οι Financial Times μέσα από το περιοδικό τους HTSI, φιλοξένησαν την Βικτόρια Μπέκαμ για μια αποκλειστική φωτογράφηση και συνέντευξη. Στις λήψεις που μόλις κυκλοφόρησαν βλέπουμε την Μπέκαμ να ποζάρει με ένα overshized ριγέ πουλόβερ και ένα ζευγάρι oxfords, μπροστά στον φακό του Ναθάνιελ Γκόλντμπεργκ.

Ο λόγος που η Μπέκαμ επιλέχθηκε για το αφιέρωμα μόδας του περιοδικού, είναι επειδή η εταιρεία της σημείωσε σημαντική ανάκαμαψη στα έσοδα της. Πριν 15 περίπου χρόνια, η πρώην τραγουδίστρια των «Spice Girls» σχεδίασε τα δικά της ρούχα, μέσα από την εταιρεία μόδας και ομορφιάς με το όνομα της.

Για το 2023 η εταιρεία VB κατέγραψε σημαντικά κέρδη έπειτα από μια σειρά οικονομικών ελλείψεων. Αναφερόμενη στην ανάκαμψη του brand της σε μια λεζάντα στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, έγραψε: «Μεγάλη μου χαρά να μιλάω για όλα τα θέματα μόδας και ομορφιάς της Victoria Beckham! Είμαι τόσο περήφανη για το πού βρισκόμαστε σήμερα… Στα περίπτερα και στο διαδίκτυο αυτό το Σάββατο».


Σε μια ακόμη πρόσφατη συνέντευξη της Μπέκαμ, όπου και πάλι μιλούσε για το μέλλον της εταιρείας της, η ίδια είπε: «Έχω πολλές φιλοδοξίες και εργάζομαι σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ποτέ δεν περιμένω τα πράγματα να πέσουν στην αγκαλιά μου».

Όσο για τα κέρδη, έπειτα από 15 περίπου χρόνια μετά το λανσάρισμα, δήλωσε πως «αυτό είναι μόνο η αρχή. Είναι μια τόσο συναρπαστική περίοδος για μένα. Φέτος, βγάλαμε κέρδη. Αυτό απαιτεί χρόνο, ειδικά για μια ανεξάρτητη μάρκα. Τώρα που έχω θέσει τις βάσεις για τον οίκο, μπορεί να αρχίσει η πραγματική δουλειά».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.