CELEBRITIES

Η συμβουλή της Βικτόρια Μπέκαμ στον νεότερο εαυτό της: «Να είσαι καλά με αυτό που έχεις»


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2023

Η συμβουλή της Βικτόρια Μπέκαμ στον νεότερο εαυτό της: «Να είσαι καλά με αυτό που έχεις»
Splash News
Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ θέλησε να διδάξει στην κόρη της Χάρπερ, πως να αγαπάει τον εαυτό της

Αν κρίνουμε από τα όσα ποστάρει η Βικτόρια Μπέκαμ στα social, φαίνεται να έχει έναν έντονο συναισθηματικό δεσμό με την μοναδική της κόρη, την 12χρονη σήμερα Χάρπερ. Η αδυναμία είναι μεγάλη και συχνά βλέπουμε μαμά και κόρη να υποστηρίζουν η μια την άλλη, αλλά και να δείχνουν πόσο ευτυχισμένες είναι μαζί.

Σε όλη αυτή την όμορφη σχέση όμως, υπάρχουν και ορισμένα μυστικά -τα οποία έχουν τον λόγο τους. Η Βικτόρια Μπέκαμ παραχώρησε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση και συνέντευξη στο περιοδικό Allure, όπου μίλησε λίγο-πολύ για όλα. Από την ζωή της, την καριέρα της, την ομορφιά και φυσικά την οικογένεια.

Μιας και το Allure είναι ένα από τα διασημότερα περιοδικά ομορφιάς διεθνώς, η συζήτηση εστίασε έντονα στα πρότυπα ομορφιάς, όπως επίσης και τα εμφυτεύματα στήθους, τα οποία η Βικτόρια είχε προσθέσει για πρώτη φορά το 1999.

24 χρόνια μετά, δηλώνει ξανά και ξανά πόσο έχει μετανιώσει την απόφαση της αυτή, και έχει μιλήσει για την ανασφάλεια που είχε, με αποτέλεσμα να κάνει την αυξητική στήθους. Η Βικτόρια πήρε το μάθημα της όπως φαίνεται και ένας από τους λόγους που μίλησε δημόσια για την αυξητική στήθους, είναι για να κάνει τα νεαρά κορίτσια να σκεφτούν την απόφαση τους λίγο πιο καλά.

Ωστόσο, για τα εμφυτεύματα αυτά δεν μίλησε ποτέ στην 12χρονη κόρη της. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Και αυτό επειδή θέλει πρώτα η νεαρή Χάρπερ να αγαπήσει τον εαυτό της, έτσι όπως ακριβώς είναι και να μην πάρει ως πρότυπο την μητέρα της εκείνης της εποχής.


«Για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην είχα βάλει ποτέ εμφυτεύματα. Απλά συνέβη και νομίζω ότι μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί με την κόρη μου. Απλά δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα», δήλωσε η Μπέκαμ.

Να σημειωθεί πως το 2014, η Βικτόρια αφαίρεσε οριστικά τα εμφυτεύματα στο στήθος της, ενώ το 2017, είχε γράψει σε μια ανάρτηση της «μην παίζεις με το στήθος σου» -ως μια συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της. «Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν. Αλλά ήταν ένα σημάδι ανασφάλειας. Να είσαι καλά με αυτό που έχεις», είχε αναφέρει επίσης.

Το περιστατικό με την κόρη της Βικτόρια Μπέκαμ

Μένοντας για λίγο ακόμη σε αυτά τα πλαίσια της συζήτησης, η Μπέκαμ περιέγραψε ένα ακόμη περιστατικό με την κόρη της Χάρπερ.
«Εχθές η Χάρπερ μου είπε "έχω ένα κενό στα δόντια μου, μαμά. Και έχω αυτή τη μικρή ελιά εδώ"». «Τότε της απάντησα, "αυτό είναι το τυχερό σου κενό"», είπε η Μπέκαμ.

«Και η Σίντι Κρόφορντ είναι φίλη της οικογένειας, οπότε είπα στην κόρη μου: "Στη Σίντι είπαν να αφαιρέσει την ελιά της και αυτή η ελιά είναι που κάνει τη Σίντι, Σίντι Κρόφορντ "», πρόσθεσε στην περιγραφή της, η πλέον επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.