CELEBRITIES

Το δώρο Χριστουγέννων ήρθε νωρίτερα: Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε βίντεο με τον πισινό του Ντέιβιντ


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2023

Το δώρο Χριστουγέννων ήρθε νωρίτερα: Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε βίντεο με τον πισινό του Ντέιβιντ
Splash News
«Πρωινή γυμναστική με αυτήν τη μηχανή του έρωτα»

Ένα μικρό «δωράκι» έκανε το πρωί της Τρίτης η Βικτόρια Μπέκαμ στους followers της στο Instagram, καθώς δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, να γυμνάζεται. Ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου έκανε την πρωινή του προπόνηση, η οποία όπως φαίνεται περιλαμβάνει και μερικά push-ups.

Στο επίμαχο βίντεο, ο Ντείβιντ φοράει ένα μπλε κοντό σορτάκι, ενώ η Βικτόρια κάνει κοντινό πλάνο στον πισινό του. «Πρωινή γυμναστική με αυτή τη μηχανή του έρωτα», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας στη λεζάντα του βίντεο.

Και φυσικά, μετά από αυτό, προκλήθηκε ένας μικρός πανικός στα σχόλια της ανάρτησης. «Η Βικτόρια θεραπεύει μόνη της τη θλίψη αυτού του κόσμου μέσω των αναρτήσεων της στο insta. Κάνει το έργο του Κυρίου», έγραψε ενδεικτικά ένας χρήστης. Μια άλλη, με το όνομα @patriciarceneaux έγραψε «το σύμπαν είναι πολύ περήφανο για σένα για όλη τη συνεισφορά σου στην ανθρωπότητα».

Οι χρήστες στο Twitter, από την πλευρά τους, προφανώς και άρπαξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν υπέροχα memes από την ανάρτηση με τον πισινό του Ντέιβιντ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράζεται στα social μια hot στιγμή του συζύγου της. Πριν λίγες ημέρες, ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος φοράει μόνο το μποξεράκι του και προσπαθεί να φτιάξει την τηλεόρασή τους, ξαπλωμένος στο πάτωμα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθε ο ηλεκτρολόγος να φτιάξει την τηλεόραση..... Παρακαλώ!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.