CELEBRITIES

Η Βικτόρια Μπέκαμ μας έδειξε τι έχει πάντα μαζί της, μέσα στη τσάντα της


JTeam

31 Οκτωβρίου 2023

Η Βικτόρια Μπέκαμ μας έδειξε τι έχει πάντα μαζί της, μέσα στη τσάντα της
Splash News
Από το highlighter της, μέχρι κρυστάλλους και ασημένια πορτοφόλια

Εξώφυλλο και συνέντευξη στη Γαλλική Vogue, παραχώρησε η Βικτόρια Μπέκαμ, μιλώντας ανοιχτά για την οικογένεια της, το brand μόδας της, αλλά τη νέα συλλογή αρωμάτων της. Μια από τις «παραδόσεις» του διάσημου περιοδικού, είναι ζητάει από τις καλεσμένες να μας δείξουν τι ακριβώς έχουν μέσα στη τσάντα τους. Και τώρα ήρθε η σειρά της Μπέκαμ, για ένα «what's in my bag» βίντεο, όπου έδειξε αναλυτικά ό,τι κουβαλάει μαζί της κάθε μέρα.

Ξεκινώντας από τα κλασσικά, η Βικτόρια κουβαλά παντού μαζί της στο κινητό της. «Πάντα μα πάντα έχω μαζί μου το κινητό μου. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να με χρειαστεί ο Ντέβιντ ή κάποιο από τα παιδιά μου. Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι, χωρίς αυτό». Μεταξύ άλλων η Βικτόρια μας έδειξε και το wallpaper του κινητού της, που φυσικά ήταν μια πρόσφατη εικόνα μαζί με τον Ντέβιντ, από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ τους.


Επόμενο είναι μια μικρή επαγγελματική κάμερα για να μπορώ να απαθανατίζει τις στιγμές της, σε καλή ποιότητα. Το highlighter δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της, καθώς η ίδια θέλει να δείχνει όσο γίνεται πιο λαμπερή και ξεκούραστη. Την βολεύει επίσης για touch ups στο αμάξι. Συνεχίζει με το άρωμα της, δείχνοντας την αδυναμία της στις φθινοπωρινές νότες, αλλά και την αίσθηση που σου προσφέρει ένα φθινοπωρινό άρωμα.

Αναπόσπαστο κομμάτι από τις τσάντες της είναι και οι κρύσταλλοι. Οι κρύσταλλοι είναι γνωστοί για την θετική ενέργεια που φέρνουν και τόσο η ίδια, όσο και η υπόλοιπη οικογένεια πιστεύουν πολύ στην αύρα που μπορεί να σου χαρίσει ένας κρύσταλλος. Για πρώτη φορά σχετικά με την αύρα που έχουν οι πολύτιμοι λίθοι, έμαθε όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Επόμενο τα γυαλιά ηλίου της. «Ποτέ δεν βγαίνω έξω από το σπίτι χωρίς γυαλιά στην τσάντα». Ένα ακόμη πολύτιμο αντικείμενο που έχει παντού μαζί της, είναι ένα ασημένιο πορτοφόλι, στο οποίο κρατά τις κάρτες της και της το χάρισε ο Μπέκαμ πριν από 27 περίπου χρόνια. Ακολουθούν το lip liner από το δικό της brand ομορφιάς στην απόχρωση 2, και τέλος τα ακουστικά της. Για το κλείσιμο η Βικτόρια δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη της προς το Παρίσι, και τις ρομαντικές εκδρομές με τον Μπέκαμ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.