ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το milky nude μανικιούρ της Βικτόρια Μπέκαμ είναι η πιο κομψή και διαχρονική επιλογή για κάθε περίσταση


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Οκτωβρίου 2023

Το milky nude μανικιούρ της Βικτόρια Μπέκαμ είναι η πιο κομψή και διαχρονική επιλογή για κάθε περίσταση
Getty Images
Μια αγαπημένη χρωματική επιλογή τόσο για εμάς, όσο και για πολλές celebrities

Το milky nude μανικιούρ είναι το ιδανικό μανικιούρ για την καθημερινότητα. Πρόκειται για μια υπέροχη, κομψή απόχρωση που συνοδεύει μοναδικά κάθε μας στιλιστική εμφάνιση και διασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα στην εικόνα μας θα είναι αρμονικό και άψογα περιποιημένο ανά πάσα στιγμή. Το milky nude ωστόσο, δεν αποτελεί μόνο δική μας αγαπημένη επιλογή – είναι το αγαπημένο μανικιούρ των celebrities για έναν απλό και ξεκάθαρο λόγο: είναι καθαρό και ευέλικτο.


Η Βικτόρια Μπέκαμ απέδειξε ότι είναι λάτρης της milky nude απόχρωσης, ενώ απόλαυσε πριν από μερικές ημέρες μια casual βραδιά στο Μαϊάμι με τον σχεδιαστή Τομ Φορντ και τον ποδοσφαιριστή Λιο Μέσι. Σε συνδυασμό με ένα total black outfit και φυσικά, ανακατεμένα μαλλιά, το minimal μανικιούρ της Βικτόρια ήταν ακαματάχητα κομψό, ενώ στην απλότητά του μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.


Άλλες διάσημες θαυμάστριες του κλασικού milky nude μανικιούρ είναι η Rosie Huntington-Whiteley – που φοράει την απόχρωση σε άψογα περιποιημένα άκρα– η Selena Gomez, η Jennifer Lopez, η Naomi Campbell και η Priyanka Chopra. Κολακευτικό για όλους τους τόνους δέρματος, μοιάζει με το no make-up look του κόσμου των νυχιών και λειτουργεί τόσο καλά το φθινόπωρο όσο και το καλοκαίρι. Είναι πολυτελές, διαχρονικό και απόλυτα κλασικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.