ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μπορείς να είσαι minimal-chic το Halloween; Ναι, ξεκινώντας από το μανικιούρ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Οκτωβρίου 2023

Μπορείς να είσαι minimal-chic το Halloween; Ναι, ξεκινώντας από το μανικιούρ
Σου δίνουμε ιδέες για ένα κομψό και διακριτικό Halloween μανικιούρ

Οι φθινοπωρινές τάσεις στο μανικιούρ χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη κομψότητα. Πρωταγωνιστούν τα νύχια σε κοντό ή μεσαίο μήκος, «ντυμένα» ως επί το πλείστον με nude-effect βερνίκια νυχιών. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για να πειραματιστούμε με την goth αισθητική, συμμετέχοντας με τον τρόπο μας στους Halloween εορτασμούς, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτο το προσωπικό μας στιλ.

Το χρώμα της κολοκύθας

Ο χρωματισμός των νυχιών μας με τη συγκεκριμένη απόχρωση του πορτοκαλί είναι μια εκλεπτυσμένη εναλλακτική πρόταση σε ένα μανικιούρ με nail art που αναπαράγει τις παραδοσιακές κολοκύθες του Halloween που χαμογελούν.

Εφέ ραφής

Κι όμως, ενώ αρχικά μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο αυτό το nail design, το αποτέλεσμα μπορεί να σε ενθουσιάσει. Οι γραμμές στο χρώμα του αίματος που δημιουργούνται κατά μήκος της άκρης του νυχιού για να παράγουν το οπτικό αποτέλεσμα της ραφής που γίνεται στο δέρμα, μπορούν τελικά να δείξουν ιδιαίτερα κομψές. Αυτό το σχέδιο δείχνει ακαταμάχητο σε κοντά νύχια.

Το κόκκινο του αίματος

Φαίνεται σαν μια εξαιρετικά προφανής επιλογή, αλλά είναι αρκετοί οι παράγοντες που πρέπει να συνδυαστούν για να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα. Από τη μία η απόχρωση του κόκκινου, που πρέπει να είναι λαμπερή και ζωηρή. Από την άλλη, το μήκος και το σχήμα των νυχιών, το οποίο πρέπει να είναι αυστηρά λιμαρισμένο.

Digger ζόμπι

Μια πολύ διακριτική επιλογή, με την υπογραφή της Betina Goldstein, αποτυπώνει γρατσουνιές με μαύρο χρώμα, δημιουργώντας πολύ λεπτές γραμμές, στη φυσική βάση του νυχιού. Τι σχέση έχει αυτό με το Halloween; Λοιπόν, φαντάσου ένα ζόμπι να προσπαθεί να βγει από τον τάφο σκάβοντας με τα νύχια του. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσεις στο μανικιούρ σου μια τρομακτική πινελιά χωρίς να ανακαλύψεις σε βάθος την αισθητική του Halloween.

Σταγόνες αίματος

Πρόκειται για ένα nail design που αναπαράγεται αρκετά εύκολα και εξακολουθεί να έχει μια minimal κομψή προσέγγιση. Το αίμα υπάρχει, αλλά σε εξαιρετικά μικρές ποσότητες. Προκαλείται από πινελιές βαθύ κόκκινου χρώματος στις άκρες των νυχιών, που εκτελούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μιμούνται ότι στάζει φυσικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.