CELEBRITIES

O Τζεφ Μπέζος γιόρτασε τα 60 του και έβαλε αυστηρούς περιορισμούς στους καλεσμένους του


JTeam

25 Ιανουαρίου 2024

O Τζεφ Μπέζος γιόρτασε τα 60 του και έβαλε αυστηρούς περιορισμούς στους καλεσμένους του
Splash News
Το γενέθλιο πάρτι του Τζεφ Μπέζος πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της αρραβωνιαστικιάς του Λόρεν Σάντσεζ στο Μπέβερλι Χιλ

Όταν φιγουράρεις στο τοπ 3 με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, τα δώρα είναι περιττά. Ή μήπως όχι; Στην περίπτωση του Τζεφ Μπέζος σίγουρα ναι, αφού ο δισεκατομμυριούχος -μέσα στους πολλούς και αυστηρούς όρους που έβαλε σε όσους καλεσμένους παρευρέθηκαν στο πάρτι του- έθεσε ως εντολή «να μην φέρει κανείς δώρα».

Το ξέρουμε ότι δεν του λείπει και τίποτα, αλλά η κίνηση είναι που μετράει. Κάτι τέτοιο όμως για τον άνθρωπο που το networth του ξεπερνά τα 177 δισ. δολάρια δεν ισχύει. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το παρών, ήταν οι Jay Z, Μπιγιονσέ, Ιβάνκα Τραμπ, Τζερντ Κούσνερ, Κιάρα, οι αδελφές Καρντάσιαν και άλλοι.

Και φυσικά, κανένας από αυτούς δεν πήρα δώρο στον ιδρυτή της Amazon. «Παρά τον αριθμό των προσκεκλημένων, τα πάντα ήταν πολύ ήσυχα», δηλώνουν πηγές στο PageSix. Ένας ακόμη αυστηρός όρος στο πάρτι του Μπέζος ήταν και η μη χρήση κινητών. «Οι καλεσμένοι έπρεπε επίσης να βάλουν τα κινητά τους σε ειδικές θήκες, καθώς η φωτογραφία απαγορεύτηκε στην εκδήλωση», αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Το φαγητό στην εκδήλωση είχε τα πάντα, από χαβιάρι μέχρι McDonald's, μια αναφορά στην πρώτη δουλειά του Τζεφ Μπέζος όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Καθ΄όλη τη διάρκεια του πάρτι ο Τζεφ και η Λόρεν ήταν συνεχώς ο ένας δίπλα στον άλλον και κρατιούνταν χέρι-χέρι. Το ζεύγος έδειχνε πολύ αγαπημένο, ενώ ο γκουρού της πληροφορικής και ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, χόρευε ασταμάτητα με τη νέα του κοπέλα, Πόλα Χερντ. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά για όλους και οι καλεσμένοι έφυγαν στις 3 τα ξημερώματα», ανέφερε μια άλλη πηγή στη Βρετανική «Sun».


Όσο για την Λόρεν επέλεξε για το πάρτι του αγαπημένου της, ένα custom made κατακόκκινο φόρεμα, με στρας, κόκκινα πέδιλα και τσάντα σε σχήμα διαστημόπλοιου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.